Naslovnica Izbori 2016 Izbori 2016

Hasanbegović uzvraća Milanoviću: Tko je pravi predsjednik SDP-a? Mustač, Perković?

"To su njegove dosjetke, njegov način govora. Moram se domisliti što bih rekao u njegovu stilu", komentirao je Hasanbegović
09. rujna 2016. u 14:30 99 komentara 7803 prikaza
Zlatko Hasanbegović, Zoran Milanović
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović prokomentirao je izjavu Zorana Milanovića, koji je u četvrtak kazao da je Hasanbegović zapravo predsjednik HDZ-a.

– To su njegove dosjetke, njegov način govora. Moram se domisliti što bih rekao u njegovu stilu. Iz njega progovara podsvijest. Tko je pravi predsjednik SDP-a? I predsjednik SDP-a bio je gospodin Mustač te Perković, a ne Milanović – izjavio je Hasanbegović za N1.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak je posjetio Sajamski prostor Gudovac i poručio da je Branko Hrg vjerodostojni i jedini čelnik HSS-a.

Zatim je pozdravio Zlatka Hasanbegovića i Milijana Brkića. – Brkić je sam inzistirao na zadnjem mjestu na listi –  kazao je Plenković, koji u nedjelju 11. rujna očekuje pobjedu. 

>> Hasanbegović: I u Požarevcu se promijenila vlast, a u Rijeci nije zadnjih 70 godina

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

 • Ovozemaljski:

  Kad te ideoloski ljevicari prozivaju, onda stvarno vrijedis, jedini nakon Tuđmana koji ima stav, inteligenciju i izrazeno domoljublje!

 • sohnahoakasaa:

  Hahahahahaa...Gospodine Hasanabegoviću, ora je za vas i za nas. S razlogom se se 'ukazali'. Hvala vašim roditeljima na odgoju, hvala vama na silnoj želji za znanjem i traganja za istinom, hvala što trudom i zalaganjem opravdali da ste znastvenik. Meni ... prikaži još! je važno što nist manipulator već vjerodostojan i vjerujemo vam. Zašto? Zato što u našim obiteljima postoje još uvijek (hvala Bogu) živi svjedoci istine o vremenu koje jasno dokazuje i pokazuje koji je stvarni razlog histerije i straha čim se pojavite a pogotovo progovorite. Hvala što ste se angažirali u politici jer samo u njoj i putem nje može ovao i svako društvo biti zdravije ako ne baš ozdraviti. Meni i mojim prijateljima je važno da se sva važna pitanja riješavaju ali postoje neka koja već dugo čekaju da se na njih odogvori kako bi s 'pričama' i ljudima krivi za naša stradanja - završilo za svagda. Naravno pisano mora ostati zabilježeno ali uvije će postojati historijografi K. i J. koji ne3k se samo zaigravaju i lažu. Za amene ste povjesničar pa je i tu izruiječna razlika a svaka druga je velika i najveća i nepromostiva. Kaj se tiče i ovog odgovora kao i svih onih prije - nemrem se prestati smijati. Hvala Bogu da imate djecju. Oni će imati zašto biti ponosni na oca - roditelja.

 • Avatar Cinco
  Cinco:

  Bravo majstore!