Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržava ga

Grčić: Miljenić ima energiju, volju i sposobnost da ojača SDP

Branko Grčić, Ministarstvo poduzetništva i obrta
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
22.09.2016.
u 15:01

Bivši potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja odlučio je poduprijeti Miljenića u njegovoj kandidaturi.

Kandidat za novog predsjednika SDP-a Orsat Miljenić može računati i na potporu člana Predsjedništva Branka Grčića. Bivši potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja odlučio je poduprijeti Miljenića u njegovoj kandidaturi.

– On ima tu energiju, volju i osobnost, i to ne samo da ojača SDP iznutra već da zadrži i ojača vezu i povjerenje naših simpatizera i  šireg kruga građana prema SDP-u. Ova skupina njegovih podupiratelja iz dana u dan raste i držim da je Orsat vrlo ozbiljan kandidat za novog predsjednika SDP-a – kaže Grčić.

Dodao je i kako nakon izbora i najave povlačenja Milanovića s mjesta predsjednika nije trebalo dugo čekali na prve kandidature u SDP-u. No, vrlo brzo su, dodaje, došle i različite reakcije članova i simpatizera s terena.

– Moglo bi se reći da su ljudi tražili još neka moguća rješenja. Tako sam se našao u skupini SDP-ovaca koja je stajališta da bi Orsat Miljenić mogao biti čovjek okupljanja i ublažavanja tih podjela unutar SDP-a koje su bile vidljive u zadnje vrijeme – kaže Grčić.

>>Maras: Nakon ovoga s HSS-om, na sljedeće izbore trebamo izići samostalno, premda izgubili

Komentara 9

NE
neboiznadzagreba
15:36 22.09.2016.

Miljenić nema veze sa socijaldemokracijom! Ni Grčić nema veze sa socijaldemokracijom! Ima li itko u SDP-u ikakve veze sa socijaldemokracijom? Zabranimo lažno predstavljanje!

77
777CRO
15:39 22.09.2016.

SKH- SDP - sbolirani , petokolonasi , komunisti koji sebe nazivaju socijaldemokrati ... Kako da ta zločinačka organizacija nije zabranjena u Hrvatskoj ?

CR
crocro
17:26 22.09.2016.

Uz dužno poštovanje prema gospodinu Miljeniću, ako SDP izabere njega za novog predsjednika stranke, tada će vrlo vjerojatno započeti agonija SDP-a. Zašto? Pa jednostavno zato što se u njegovoj stranci tješe i zamišljaju kako je on dostojan kandidat koji može parirati gospodinu Plenkoviću, pa ga već nazivaju "SDP-ov Plenković". Problem je u tome što se gosp. Miljenić ničim ne može uspoređivati s gosp. Plenkovićem, jer je gosp. Plenković visoko podignuta ljestvica koja se gotovo ne može trenutačno dosegnuti na hrvatskoj političkoj sceni. A koga onda da izaberu? Da, to je pravo pitanje, jer koga god da izaberu, gosp. Plenkovića nitko neće moći ugruziti i to naročito ako gosp. Plenković i njegova vlada pokažu u kratkom roku vidljive rezultate napretka Hrvatske i poboljšanja standarda njezinih građana. Osim toga ako i dalje ostane "čist" tj. bez repova, nitko ga neće moći ugroziti najmanje 3 slijedeća mandata. S time hoću istaknuti da u SDP-u nema niti jednog kandidata koji bi mogao u današnjoj situaciji biti balans gosp. Plenkoviću i HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije