Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastavljanja nove Vlade

Milijan Brkić: Nema ucjena. HDZ će u pregovorima diktirati tempo

milijan brkić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
12.09.2016.
u 16:15

Poručio je kako ga osobno čini zadovoljnim što će od danas napokon početi raditi za Hrvatsku

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je da pregovori oko sastavljanja nove hrvatske vlade još nisu ni krenuli, no HDZ će biti taj koji će diktirati tempo.

"Pregovori još nisu ni krenuli, a partneri u pregovorima ne mogu ucjenjivati nikoga. HDZ će biti taj koji će diktirati tempo" rekao je Brkić novinarima prije početka sjednice Nacionalnog vijeća na upit o zahtjevima Mosta.

Brkić je na pitanje o zadovoljstvu svojim izbornim rezultatom odgovorio da je odličan, ali da je on nebitan već je bitan uspjeh HDZ-a koji se pokazao najjačom strankom koja će uskoro formirati novu hrvatsku vladu.

Poručio je kako ga osobno čini zadovoljnim što će od danas napokon početi raditi za Hrvatsku.

>> Počela sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a. Plenković komentirao povlačenje šefa SDP-a Zorana Milanovića

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Becarina
Becarina
16:29 12.09.2016.

HDZ će biti taj koji će diktirati tempo, bravo.

DE
derin
16:29 12.09.2016.

Ne treba se sad javljati sto likova željnih pažnje javnosti, oformiti timove za pregovore i to rijesiti u roku deset dana. Treba paziti da u vladu ne zalutaju likovi ala crnoja. I da u saboru nema vise disonatnih tonova ala spika. Most ima povijesnu priliku da promijeni neke stvari u državi, ali bude li razmisljao o mjesečnim rejtinzima, ne bude li spreman raditi kompromise nestati ce s političke scene.

RA
radekbrod
17:46 12.09.2016.

samo jako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije