Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAROMETAR.HR

Aleksandra Kolarić u četvrtak u 13 na chatu Barometra

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
14.09.2016.
u 18:48

Komunikacijska stručnjakinja izbačena je iz SDP-a jer je javno kritizirala Milanovića u slučaju "lex Perković"

Kolike su šanse da SDP, nakon izbornog poraza i Milanovićeve najave da se više neće kandidirati, doista poništi odluku o njezinu izbacivanju i vrati je u stranku? Kakvi su joj, u tom slučaju, izgledi na unutarstranačkim izborima i zbog čega misli da je baš ona prava osoba za čelno mjesto u SDP-u? Zbog čega već nije odustala od stranke iz koje su je izbacili i iz koje se, preko društvenih mreža, vodi žestoka kampanja protiv nje? Kako podnosi tu harangu, i što o SDP-u govori činjenica da se nitko iz stranke službeno nije ogradio od takvog načina javne komunikacije, u koju su se uključili čak i neki nižerangirani stranački funkcionari? 

Ovo su samo neka pitanja koja ćemo u sutra u 13 sati, na chatu Barometra, postaviti Aleksandri Kolarić, komunikacijskoj stručnjakinji i bivšoj SDP-ovki koja je iz stranke izbačena jer je javno kritizirala Milanovića u slučaju "lex Perković". Uključite se i sudjelujte :) 

>> Kolarić: Očekujem da ponište odluku o mojem izbacivanju, spremna sam vratiti se i voditi SDP

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
19:52 14.09.2016.

Idealna da naslijedi Milanovića. Isti maniri, ista razina bahatosti, arogancije i samodopadnosti!

MA
Machak
19:29 14.09.2016.

I vama donosi plaćene oglase..., dodatno imate li neku njenu noviju fotografiju?

PA
Pape5
20:27 14.09.2016.

Hoće li biti na baterije ili prikopčana na struju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije