Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac za Blic:

'Plenković nije vodio antisrpsku kampanju, niti je govorio ružno o Srbiji. Milanović je šokirao sve'

milorad pupovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
11.09.2016.
u 23:05

Predsjednik SNV-a Milorad Pupovac kaže da će pričekati kompletne rezultate i dočekati jutro, pa će onda vidjeti kakav je konačan rezultat

Predsjednik SNV-a Milorad Pupovac dao je izjavu za Blic. Poručio je da će Srbi, nakon četiri i više godine koje su izgubili zbog nedovoljnog sudjelovanja u vlasti i nemogućnosti da rješavaju značajna i teška pitanja Srba u Hrvatskoj i sredina u kojima oni žive, ovog puta tu priliku iskoristiti.

– Ovo su i dalje rezultati na malom broju prebrojenih glasova. Postoji mogućnost da će vjerojatno na kraju taj broj glasova biti bliži onim predizbornim anketama – rekao je Pupovac.

Pupovac: Milanović je kažnjen u dobrom dijelu biračkog tijela

Na pitanje s kim bi radije u koaliciju, Pupovac je rekao da će pričekati konačan rezultat.

– Prespavat ćemo, pričekat ćemo kompletne rezultate i dočekati jutro, pa ćemo onda vidjeti kakav je konačan rezultat. Ono što mogu da vam kažem je da će Srbi, nakon četiri i više godine koje su izgubili zbog nedovoljnog sudjelovanja u vlasti i nemogućnosti da rješavaju značajna i teška pitanja Srba u Hrvatskoj i sredina u kojima oni žive, ovog puta tu priliku iskoristiti – jasan je bio Pupovac.

Što se tiče antisrpske predizborne retorike Zorana Milanovića, Milorad Pupovac za Blic je rekao da je ona šokirala sve.

– Njegova retorika iznenadila je sve koji poznaju socijaldemokrate i koji poznaju stranke lijevog centra u Hrvatskoj, koje nikada nisu vodile takvu kampanju. Još više smo bili šokirani jer protukandidat Plenković nije vodio antisrpsku kampanju, niti je govorio ružno o Srbiji. Milanović je šokirao sve, zbog čega je kažnjen u dobrom dijelu biračkog tijela – smatra Pupovac.

Ključne riječi

Komentara 38

IV
ivaba
23:50 11.09.2016.

Da, "Plenkovic nije vodio antisrpsku kampanju".... ali zato Pupovac godinama vodi antihrvatsku kampanju, radi na destabilizaciji Hrvatske, siri mrznju prema Hrvatskoj u Europi, ukratko radi za interese Srbije..........nije jasno zasto mu se to tolerira umjesto da kazneno odgovara.........

LU
Lujo123
23:36 11.09.2016.

u srbiji špijune trpaju u zatvore, a u Hrvatskoj ravno u Sabor! Čudna smo mi zemlja!

NA
Nadalinaaa
23:39 11.09.2016.

Pupi je najbolji vjetrokaz. Tamo kamo se on okreće, otuda puše pobjednički vjetar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije