Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istup gradonačelnika

Petrov: Bandić nema osnove kulture i pristojnosti, on ne može biti premijer

Božo Petrov
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
08.09.2016.
u 19:40

Gradonačelnik Zagreba kazao je voditeljici Mirjani Hrgi da ona ne može znati ništa o dječjim vrtićima i njihovu stanju jer nema djecu

Čelnik Mosta Božo Petrov osvrnuo se na nedavni intervju Milana Bandića u emisiji RTL Direkt. Točnije, spomenuo je transkripte koje je jedan hrvatski medij objavio. Riječ je o razgovoru koji se vodio nakon završetka emisije.

Gradonačelnik Zagreba kazao je voditeljici Mirjani Hrgi da ona ne može znati ništa o dječjim vrtićima i njihovu stanju jer nema djecu.

Petrov tvrdi da takvo ponašanje jednog kandidata za premijera nije primjereno.

"Gospodin Bandić ne posjeduje ni osnove kulture i pristojnosti. On ne bi trebao uopće javno nastupati, a kamoli biti premijer. Svatko mora poštovati osoban odabir pojedinca, a javne osobe i političari moraju biti uzor i prenositi takve vrijednosti. 

Nažalost, uz sve afere koje Milanu Bandiću ne služe na čast, ovo je samo još jedan postupak u nizu koji dokazuje da se on mora povući, ne samo iz parlamentarne kampanje već iz političkog života općenito", zaključuje Petrov.

 

>> Božo Petrov danas u 11 sati na chatu Barometra

Ključne riječi

Komentara 40

JU
juma
22:40 08.09.2016.

Ispad je bio primitivan i nedopustiv, ali nije uvijek sve crno ili bijelo. Razumijem Bandića u smislu da o školama, vrtićima, kurikulumu uvijek najviše pričaju i žele nametati rješenja upravo oni koji djecu nemaju. Zna se koji je dio Zagreba najbogatiji djecom i tu gotovo svi glasuju za Milana Bandića. Ako je za takve obitelji on pozitivan lik, ne razumijem što bi tu mijenjali oni koji imaju više kućnih ljubimaca nego djece. Čovjeku je jednostavno pukao film.

KA
kajinx
20:35 08.09.2016.

Gle tko se javio! Petrov je prevarom izabran, nije rekao narodu svoje namjere prije izbora. Sada kad svi znamo tko je Petrov i šta je Most, neće dobiti niti jednog glasa, niti jedno mjesto u Saboru.

DA
damascus
20:39 08.09.2016.

Badić je u pravu, svatko normalan bi tako postupio. Nažalost novinari poput Bage, Hrge, koji bezobrazlukom i nepoštivanjem sugovornika grade karijeru su odraz blata koji je ovu profesiju doveo na stup srama. A Petrov i nije normalan, podmukao je čovjek,jek, a to je najgora moralna degradacija koja se može čovjeku dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije