Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvao Bandića

Mostovac Ružić: Ispričavam se Sandri Perković jer sam je nazvao glupačom

Siniša Ružić, Sandra Perković
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
07.09.2016.
u 15:40

Tim povodom Ružić je objavio post u kojemu stoji: "Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, dno je dna: korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićeva memorijala koji plaćaju građani, od olimpijske pobjednice i politički interesne glupače Perković; podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume... jadno... srećom, gotov je... još samo nekoliko mjeseci"

Mostov izborni kandidat, glumac Siniša Ružić, u srijedu se u izjavi Hini ispričao Sandri Perković što ju je nazvao glupačom, pojasnivši da pritom nije mislio ni na kakvu spolnu ni osobnu kvalifikaciju, već na materijalnu i moralnu korupciju stranke Milana Bandića čiji je ona član.

– Ispričavam se gospođi Perković zbog toga što sam upotrijebio riječ "glupača". Svatko tko je čitao taj Facebook status mogao je shvatiti da se ne radi niti o rodnoj niti o spolnoj uvredi – rekao je Ružić, koji se u utorak na svom Facebook profilu obrušio na Milana Bandića, ali i na zlatnu olimpijku Sandru Perković, u povodu Hanžekovićeva memorijala.

Tim povodom Ružić je objavio post u kojemu stoji: – Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, dno je dna: korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićeva memorijala koji plaćaju građani, od olimpijske pobjednice i politički interesne glupače Perković; podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume... jadno... srećom, gotov je... još samo nekoliko mjeseci".

U izjavi Hini pojasnio je da je Sandra Perković na memorijalu stajala ispod Bandićeva izbornog loga, ne kao privatna osoba, nego u kontekstu predizborne kampanje. – Sporna je riječ glupača, to je uvredljivo. Ispričavam se za tu riječ, ali kontekst je bitan. Smatram da je njezine zasluge na Olimpijskim igrama ne isključuju od činjenice da sudjeluje u podržavanju kriminala u Gradu Zagrebu – kaže Ružić te ističe da je za taj njegov post zaradio "ogroman broj lajkova".

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Četiri kandidatkinje Bandićeve Koalicije za premijera, koje su od njega zatražile ispriku zbog uvrede, pozvao je da se očituju o zloupotrebi djece u kampanji Milana Bandića, o zloupotrebi Hanžekovićeva memorijala te drugih događaja i manifestacija koji se financiraju iz proračuna Grada Zagreba.

– Sve one koje su reagirale pozivam da se očituju o kriminalu i nezakonitim radnjama u gradskim ustanovama koje podržava i štiti Milan Bandić – istaknuo je Ružić, kojega mediji navode i kao Mostova kandidata za ministra kulture.

Riječ je, kaže, o karakterizaciji moralne i materijalne korupcije, a "glupača" nije ni psovka, ni zabranjena riječ. Nakon što se zbog tog njegova posta u srijedu već u medijima ispričao glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja, Ružić kaže kako ne zna prijeti li mu se prijeti sankcijama, no potvrdio je da je "iz vrha stranke upozoren da takvo istupanje u javnosti nije nivo komunikacije Mosta".

>> Poznati izborni troškovi Živog zida i pravaških koalicija, najviše potrošila Narodna koalicija

Komentara 25

Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:55 07.09.2016.

Sad bi Petrov trebao pokazati kičmu i suspendirati do daljneg dotičnog..tj. diskvalificirati nepotizam,primitivizam,šovinizam,manjak kučnog odgoja itd.Gentelman nema šta..

GM
Gusta magla
16:38 07.09.2016.

Ja sam citao taj status i zakljucio da je uvredljiv i po ljudskoj,spolnoj i osobnoj komunikaciji....Sandra:tuzi ga...a vi ostali koji jos uvjek mislite glasati za psihijatra...razmislite jer u toj stranci su svi takvi.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:15 07.09.2016.

Ovo je onaj trećerazredni "glumac". Ha ha kakav lik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije