Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Petir: Pozivam Beljaka da prizna svoju odgovornost i odstupi s mjesta predsjednika HSS-a

marijana petir
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
14.09.2016.
u 11:05

'Pozivam gospodina Beljaka da prizna vlastitu odgovornost i odstupi s mjesta predsjednika stranke', poručila je Petir

Nakon što je predsjednik HSS-a Krešo Beljak na izvanrednoj konferenciji za medije objavio da privremeno udaljuje iz stranke oko 100 članova HSS-a, uključujući Marijanu Petir i Darka Korena, stigle su i prve reakcije.

Marijana Petir oglasila se na Facebook-stranici. Između ostalog, napisala je da je ta Beljakova odluka izraz straha zbog njezine najave da će se kandidirati za predsjednicu stranke.

"Nisam primila nikakvu odluku o svojoj suspenziji koju je gospodin Beljak najavio prije nekoliko trenutaka. Ova odluka gospodina Beljaka izraz je straha zbog moje najave da ću se kandidirati za predsjednicu stranke te suspenzijom želi onemogućiti moju kandidaturu na unutarstranačkim izborima i stvoriti uvjete da nastavi sa sustavnim razaranjem HSS-a. Gospodin Beljak uništio je ugled HSS-a i mora otići. Nije bio iskren prema stranačkom članstvu, sklopio je koaliciju koju članstvo nije podržalo, a koja je rezultirala porazom na parlamentarnim izborima te se sada želi riješiti svih onih koji se ne slažu sa smjerom kojim želi stranku povesti, a to je u propast. Pozivam gospodina Beljaka da prizna vlastitu odgovornost i odstupi s mjesta predsjednika stranke, povuče najavljene suspenzije te raspiše unutarstranačke izbore na kojima će članstvo HSS-a imati priliku izabrati kojim smjerom želi ići", napisala je Petir na Facebooku.

> > Beljak: Privremeno udaljujem iz stranke oko 100 članova, uključujući Petir i Korena

Komentara 96

Avatar Cinco
Cinco
11:21 14.09.2016.

HSS će biti izbačen iz Europske pučke stranke u EU parlmantu i može se priključiti komunističkoj internacionali. Žalosno za HSS.

FA
Fake
11:35 14.09.2016.

Petir je prepametna za ovog marginalca i on se sa njom ne može mjeriti u ničemu što će birači HSS-a na kraju krajeva i potvrditi na prvim izborima.Marijana sa takvima briše pod.

DO
doby43
11:16 14.09.2016.

Nakon ovih izbora padaju glave, prvo Milanović, onda Beljak,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije