Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Baldasar:

'Milanović je sramota za Hrvatsku, takav čovjek ne bi smio biti premijer'

Zoran Milanović i Ivo Baldasar
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
26.08.2016.
u 13:52

– Osim što je prekršio sve norme političkog ponašanja, s Karamarkom u duelu sve nas je međusobno posvađao i podijelio, zbog lex Perković posvađao nas je sa Zapadom, a sada i s najbližim susjedima – napisao je Baldasar

Slučajno ili namjerno puštena snimka sastanka Zorana Milanovića s braniteljima potvrđuje sumrak SDP-a i urušavanje svih načela stranke, komentirao je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, bivši SDP-ovac koji na izbore izlazi na listi Milana Bandića.

– Nakon skandaloznog ponašanja, sadržaja i stila komunikacije mog bivšeg stranačkog šefa i bivšeg premijera Zorana Milanovića, napokon je cjelokupnoj javnosti postalo jasno o kakvom je političaru i čovjeku riječ. Ja osobno, kao i mnogi moji kolege, danas bivši SDP-ovci, nismo, nažalost iznenađeni ovakvim raspletom situacije. Svatko od nas tko se usudio izraziti drukčije mišljenje i suprotstaviti destruktivnoj politici Zorana Milanovića danas je bivši SDP-ovac. Ljudi s vlastitim stavom, mišljenjem pa i dostojanstvom, u ovakvom SDP-u nemaju što ni tražiti – napisao je Baldasar na svom Facebook profilu.

Poručuje kako je šteta koju Milanović i njegovi poslušnici čine daleko prešla unutarstranačke okvire i postala sramota za Hrvatsku i sve njezine građane.

– Osim što je prekršio sve norme političkog ponašanja, pogazio sva stranačka statutarna načela, demonstrirao nedosljednost na svim razinama i autoritativnost u krajnjim oblicima, s Karamarkom u duelu sve nas je međusobno posvađao i podijelio, zbog lex Perković posvađao nas je sa Zapadom, a sada i s najbližim susjedima – napisao je Baldasar i zaključio kako takva osoba jednostavno ne bi smjela biti premijer.

Poručio je kako isti oni koji su ga još jučer optuživali za "ideološko vrludanje" i vrijeđali zbog odavanja počasti poginulim braniteljima, danas se krajnje licemjerno dodvoravaju svima koji im mogu donijeti glas više, koristeći se metodama od kojih bi se svaki iole pristojan čovjek zacrvenio od srama.

– Ali ne i Zoran Milanović, ne i njegovi "splitski" kolege koji paradiraju ovih dana ulicama Splita, grada kojemu ni za vrijeme mandata, do jučer "njihova" gradonačelnika, nisu bili spremni pomoći. Takvo licemjerje i lažna obećanja u Splitu i Dalmaciji sigurno više neće proći – poručio je Baldasar dojučerašnjim kolegama i zaključio da socijaldemokracija u Hrvatskoj i dalje postoji, ali ne u SDP-u.

Komentara 29

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:06 26.08.2016.

Bogami dobro ga opra Baldasar,i zaista istinu napisa.

NN
nije_nam_lako
14:11 26.08.2016.

neznam tko bi ga htio za premijera uopce ...

NO
Noštromo
14:16 26.08.2016.

Ovo nije prvi puta da je pokazao svoju prevrtljivost, samo bi volio čuti što o njegovim izjavama kaže Pusićka, Stazić. Ima još političara bliski njemu koji sada šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije