Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Politički ga pritišću'

Zastupnik SDSS-a Mirko Rašković na posebnim konzultacijama s predsjednicom. 'Nisam dao potpis za Milanovića'

konzultacije
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.11.2015.
u 18:39

Upitan je li pod pritiskom iz SDSS-a, Rašković je to novinarima potvrdio riječima "moguće je da je tako"

Mirko Rašković, do jučer široj javnosti gotovo nepoznat političar, zaokupio je pozornost svih novinara s obzirom na to da je njegovo "iskakanje" iz SDSS-ovih kola i kola Milorada Pupovca predstavljalo potpuno iznenađenje.

Rašković je tražio, pa dobio mogućnost da sam, mimo Pupovca dođe na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Večernji list saznaje da je Raškoviću udovoljeno, jer su počele kružiti informacije da je Rašković proteklih nekoliko dana izložen velikom, pa i agresivnom pritisku iz svoje stranke da promijeni mišljenje, da za Zorana Milanovića da glas ili da stavi svoj mandat u mirovanje, dakle da se de facto odrekne mandata.

Upitan je li pod pritiskom iz SDSS-a, Rašković je to novinarima potvrdio riječima "moguće je da je tako". Potvrdio je također da on nije dao svoj potpis za Milanovića, "ne zna što je rekao Pupovac", no očito je da Pupovčev SDSS nije dao tri glasa za Milanovića, kako je to, sat vremena prije Raškovića novinarima objasnio Pupovac.   

>> Milanović: Imamo 66 potpisa, sve ovisi o Mostu. Petrov: Sada nas je 16, do vikenda ćemo znati za još dvije zastupnice

Komentara 44

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:12 26.11.2015.

Ne zaboravimo da je Hrvatsku branilo cca. 10.000 Srba u Domovinskom ratu. Znači uvik postoji nekakav postotak koji poštuje državu!

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
19:05 26.11.2015.

Gospodo Srbi. Ne samo Srbi u Hrvatskoj, nego u BiH, Srbiji, Crnoj Gori........Antagonizme koja Vam neprekidno serviraju , samozvani zaštitnici Vaših interesa, sukobljavajući Vas sa svim i svačim, to čine iz samo jednog razloga. Razloga da bi i u narednomm mandatu mogli ugodno živjeti na Vašoj patnji,Vašoj zabludi štiteći tobožnje interese Srpstva. Nedaj te se dalje zavoditi raznim Pupovcima, jer njegova jedina briga je kako sačuvati vlastiti lagodan život i uhljebiti najbližu rodbinu. Gospodo Srbi i Vi, kao i Hrvati i svi gradjani Hrvatske naravno da imate namjeru živjeti u životom dostojnog čovjeka u Svojoj domovini Hrvatskoj. Stvarnost je potpuno drugojačija. Vaš životni stadard gospodo Srbi nije takav kakav zaslužuje pošten čovjek od vlastitog Rada. Razlog tomu nije Vaša nacionalna pripadnost. Ima u Hrvatskoj jako puno srba koji jako dobro žive od vlastitog nerada. Jednostavno, ovu zemlju su vodili nesposobni političari. koji su zaradi svojih osobnih interesa i dušu vragu prodali. Gospodo Srbi, Vaš život, život dostojan čovjeka neće Vam osigurati teatralno blebeanje Klovna Pupovca po Saboru niti neprestano omalovažavanje, nipodištavanje svega hrvatskog s ciljem dobivanja Vaših glasova. Gospodo Srbi takvi kao Pupovac omalovažavanjem Vaše i Naše domovine Hrvatske, svojom nesposobnošču nedozvoljavaju razvoj Hrvatske kao jedne moderne Europske države na način negativne selekcije. Za Vaše dobro i za dobrobit Europske Hrvatske učinite potrebno da Vas takvi tipovi kao Pupovac i njemu slični ne zatupaju i da nas dalje ne vuku za nos vukuči nas u propast ovi nesposobnjakovići koji sebe nazivaju ljevicom.

B2
bordon 2
18:54 26.11.2015.

Pupovac ga očito pritišće. Pa zar je dotle došlo? A na kraju će ipak odlučiti Most. Sad se vidi koliki su "maheri" Milanović i Kotromanović. A kolika je zapravo ljiga Dragec Prgomet. Baš si pašu. Našla krpa zakrpu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije