Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trg n. topalušić

Prosvjednici predlažu kandidatima za ministra branitelja da dođu u šator

Đuro Glogoški
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
14.01.2016.
u 17:07

Prosvjednici očekuju da će u budućem ministru imati partnera

Branitelji i invalidi Domovinskog rata koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja predložili su danas da kandidati za novog ministra branitelja dođu predstaviti svoje programe u šator u Savskoj 66. 

Njima je danas u šatoru svoj program predstavio kandidat Odbora za branitelje HDZ-a Mijo Crnoja, pukovnik HV-a i dragovoljac Domovinskog rata.

"Hrvatski branitelji koji prosvjeduju na Trgu Nevenke Topalušić, omogućit će i svim ostalim zainteresiranima kandidatima za dužnost ministra hrvatskih branitelja da predstave svoj program u braniteljskom šatoru, poštujući demokratsko pravo svakoga tko se vidi na tom mjestu u hrvatskoj Vladi", navodi se u priopćenju koje je potpisao jedan od vođa prosvjeda Đuro Glogoški

Prosvjednici očekuju da će u budućem ministru, neovisno o tome tko će biti imenovan na tu dužnost, imati partnera s kojim će moći uspješno rješavati ključna pitanja i problematiku hrvatskih branitelja, koja se prije svega odnosi na zaustavljanje erozije zdravstvenog, egzistencijalnog i društvenog statusa u hrvatskom društvu, navodi se u priopćenju.

>> Demo: Bude li šatora dok sam ja ministar, prvi ću otići

>> Samoubojstva branitelja dvostruko češća nego civila

Komentara 80

HR
HR4ever
17:37 14.01.2016.

Palac gore.....Palac dolje.......cudno reagira ???? Dali je to moj kompjuter pokvaren ?????

DU
Deleted user
20:29 14.01.2016.

Ha,ha,ha, gradjani se digli na zadnje noge.Smeta njima hrvatska odora ma na komu ona bila.Ti, koji su je nosili, uništili su im njihove snove.Pa sada štrca "pena" sa njihovih usana.

TA
tajgan
19:00 14.01.2016.

Plačite komunjare,manje će te ići na zahod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije