Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peđa Grbin:

'Predsjednica je zaboravila da više nije u kampanji kada može lupetati što god hoće'

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.02.2015.
u 22:50

Grbin smatra kako je predsjednica nakon što ju je premijer pozvao na suradnju, "u svojem odgovoru pokazala koliko je doista spremna na suradnju i koliko će biti nepristrana, nestranačka i neovisna o T.K.-u"

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pozvala premijera Zorana Milanovića na ostavku navodeći kako je to najkonkretniji izlazak iz krize za Hrvatsku, na svom Facebook profilu oglasio se i SDP-ovac Peđa Grbin.

"Sada je nositeljica iznimno odgovorne državne funkcije"

Grbin smatra kako je predsjednica nakon što ju je premijer pozvao na suradnju, "u svojem odgovoru pokazala koliko je doista spremna na suradnju i koliko će biti nepristrana, nestranačka i neovisna o T.K.-u".

– Pri tome je zaboravila da više nije u kampanji, kada može lupetati što god hoće, već da je sada nositeljica iznimno odgovorne državne funkcije – funkcije koja je uređena vrlo jasnim pravilima i ovlastima. A među tim ovlastima, srećom, nije i ovlast smjenjivanja predsjednika Vlade – napisao je Grbin.

Nastavak kampanje

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac za RTL Danas je kazao da mu cijela priča izgleda kao nastavak kampanje.

- Po svoj prilici je riječ o nastavku kampanje za koju smo očekivali da će je predsjednica završiti - rekao je Milorad Pupovac.

'Polupredsjednica'

Sukob premijera i predsjednice preko Facebooka komentirao je i HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh.

- Gospođa Predsjednica Republike je, ne samo krivo počela nego i tako nastavlja. Žao mi je, ipak je to i moja predsjednica - napisao je HNS-ovac te se složio sa ocjenom političkog analitičara Žarka Puhovskog da se Kolinda Grabar-Kitarović ponaša kao "predsjednica polovice građana". - Ja bih rekao kao 'polupredsjednica' - zaključio je Beus Richembergh.

>> Pročitajte pismo koje je Milanović poslao Kolindi Grabar-Kitarović

>> Leko: Zahtjev predsjednice je sebičan!

Komentara 159

Avatar comparator
comparator
16:54 23.02.2015.

Ohohohoo ! Pristojnost ti je vrlina !

BU
Bulaba
16:52 23.02.2015.

Čuj ovog, osim što je pijanac i ne zna Ustav, još je i bezobrazan. Ajde Grbin, pleši medo.

DU
Deleted user
16:54 23.02.2015.

Evo jos jedan odgojen na ulici, predsjednica lupeta!!??? on inace vodi neki odbor za ustav ili sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije