Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje

Petar Kunić
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
12.05.2014.
u 12:21

Tako je praktički zaustavljen proces ovrha koje bi se trebale dogoditi diljem Hrvatske

Javna dražba obiteljske kuće Petra Kunića iz Krnjaka, zakazana za danas točno u podne na Općinskom sudu u Karlovcu, nije ni održana. Razlog tomu je poruka pristigla od Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje koji je ovrhovoditeljima poručio da je država spremna uključiti se u ovaj slučaj i mirno riješiti problem.

Tako je praktički zaustavljen proces ovrha koje bi se trebale dogoditi diljem Hrvatske zbog potraživanja nekadašnjih privremenih korisnika, žitelja Hrvatske koji su je napustili nakon operacije Oluja. Petar Kunić trebao je biti prvi u tom procesu i privremenom korisniku njegove kuće Vinku Petroviću platiti više od 1,3 milijuna kuna.

Ukoliko se stranke ne dogovore, nova javna dražba trebala bi se održati kroz 30-ak dana.

>> Ako želi svoju kuću, mora platiti 1,3 mil. kn

Komentara 14

BO
booloo
14:01 12.05.2014.

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje -------------------------------------------------------------------- zaštita ugrožene nacionalne manjine. ostali građani RH nek se slikaju kad nemaju močnog zaštitnika kao što je pupovac.

MI
Mirnadob
13:03 12.05.2014.

Dali je to zaustavio Pupovac?on je rekao da ze zaustavit Drzavu,ako dodje do delozacije. Obecao,Ispunio,a druga sirotinja neka "crkava".

MX
MXLCLGTG
14:00 12.05.2014.

U cemu je ovdje Problem gospodin je svojim novcem obnovio skroz unistenu kucu on samo trazi svoje sto je ulozio u nju i ako to Kunic nece platiti zna se kuca na bubanj ko i svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije