Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC
Povratak na članak

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje

Tako je praktički zaustavljen proces ovrha koje bi se trebale dogoditi diljem Hrvatske

Komentari 14

BO
booloo
14:01 12.05.2014.

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje -------------------------------------------------------------------- zaštita ugrožene nacionalne manjine. ostali građani RH nek se slikaju kad nemaju močnog zaštitnika kao što je pupovac.

VL
MI
Mirnadob
13:03 12.05.2014.

Dali je to zaustavio Pupovac?on je rekao da ze zaustavit Drzavu,ako dodje do delozacije. Obecao,Ispunio,a druga sirotinja neka "crkava".

VL
MX
MXLCLGTG
14:00 12.05.2014.

U cemu je ovdje Problem gospodin je svojim novcem obnovio skroz unistenu kucu on samo trazi svoje sto je ulozio u nju i ako to Kunic nece platiti zna se kuca na bubanj ko i svima

VL
KN
knezica
20:49 12.05.2014.

Maloprije sam slušao Pusićku na HTV-u... Zamislite, ona mrtva hladna izjavljuje da je to najmanje što država može učiniti za "jadne i ugrožene Srbe"... Pa ako to pljačkanje državnog proračuna za račun jednih, a na štetu drugih nije veleizdaja, ja onda ne znam što jeste.

VL
VE
verakruz
20:52 12.05.2014.

Veleizdaja i pljačka Hrvatskog naroda, a za korist nekih drugih!

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:54 13.05.2014.

Ljudi moji, sve kuće sa okupiranog područja su se obnavljale na račun države. I Srba i Hrvata. I zašto je Petrović obnavljao tuđe, a ne država?

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:15 12.05.2014.

Država je pogriješila što je tuđu kuću davala, a ako je ovaj i nešto uložio, to mu sigurno ne bi trebao Kunić vraćati, nego država. Ovaj sigurno nije ulagao po Kunićevim uputama i dopuštenjima.

VL
OD
oltar domovine
13:35 12.05.2014.

Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje ps:da postoji pravna drzava do ovog nebi ni doslo,jer nevlasnik ulagao u kucu vlasnika i sad zeli da mu vlasnik vrati ulozene novce ..a vlasnik nije ni trazio to niti je gdjee potpisao da to trazi ...po svim pravnim zakonima vlasnik jos ima pravo da mu se plati sto mu je njegova kuca promjenila prvobitni polozaj jer on to nigdje nije trazio!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.