Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor iz Vlade

'Mora se znati zašto je puknuo novi nasip, otkrit ćemo je li netko krao'

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Autor
Ivanka Toma
20.05.2014.
u 14:44

– Inzistirat će kao Malaysian airline na pronalasku crne kutije – izjavio je visoki izvor iz Vlade

Primjedbu zagrebačkog gradonačelnika kako se premijer Zoran Milanović vozi na amfibiji po poplavljenim područjima poput Seana Conneryja, predsjednik Vlade ne namjerava komentirati, prenosi nam njemu blizak izvor.

Bandićeva je izjava nesuvisla. S jedne strane zamjera premijeru što je išao na poplavljena područja pa ga uspoređuje s Conneryjem, a onda zauzme suprotan stav i kaže kako bi on tamo spavao, rekao je sugovornik iz Vlade.

Važnije je, nastavlja, što premijer zahtijeva istragu i utvrđivanje uzroka puknuća nasipa.

– Inzistirat će kao Malaysia Airlines na pronalasku crne kutije. Mora se znati zašto je puknuo novi nasip izgrađen prije četiri godine. Nema smisla graditi nove nasipe, ako su stariji sigurniji, prenosi nam premijerov stav visoki izvor iz Vlade i dodaje da će Milanović istjerati na čistac tko je kriv za loše napravljen nasip.

Doznat će se, kaže, je li netko krao pa je ugrađeno premalo šljunka u nasip ili je koji drugi razlog zbog kojeg taj posao nije napravljen kako treba. Poanta je da se takve stvari kazne i da se spriječi da se ubuduće ponove jer se time ugrožava sigurnost ljudi i njihove imovine.

>> Po poplavljenim područjima s tamnim naočalama vozi se kao Sean Connery

Komentara 20

BA
balic
15:09 20.05.2014.

Ma pronaci ce oni ko i crna kutija sto je pronadjena,nisu ni Malezijski Avion pronasli a ne kutiju.. prica samo da nesto kaze.. Njih i njega treba se smjenit i to pod hitno ,ako nece milom onda ""silom,izvanrednim izborima... dosta je njega i njih vise ...

CA
cavecanem
15:39 20.05.2014.

milanoviću prije sedam dana su počeli problemi s poplavama u bosni, znate li vi u vladi da rijeke imaju pritoke? tko je kriv? vi ste krivi što na vrijeme niste evakuirali ljude i blago, što niste planirali puštanje vode u retencije, što se danas čudite poplavi ko pura dreku, sedam dna vremena ste imali

Avatar velika jabuka
velika jabuka
15:09 20.05.2014.

neka dozna i tko je kriv za kašnjenje isplata naknade za tuđu njegu i pomoć i socijalne naknade! zašto novi ministar financija kad je stari bio bolji- redovno isplaćivao 19. i 20. u mjesecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije