Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave u regiji

Josipović: Moramo razmisliti o zajedničkom projektu regulacije Save

Josipović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
20.05.2014.
u 11:44

Josipović je zahvalio žiteljima Zadarske županije i cijele Hrvatske na solidarnosti sa stradalima

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović tijekom posjeta Zadarskoj županiji istaknuo je da je šteta u Slavoniji od poplava velika, ali da je materijalna šteta manji problem u odnosu na stradanja ljudi i izgubljene živote. Zahvaljuje žiteljima Zadarske županije i cijele Hrvatske na solidarnosti sa stradalima, a upitan kako komentira navode da se provodi istraga zbog popuštanja nasipa u Slavoniji rekao je kako treba vidjeti o čemu se radi, ali da sve informacije koje se puštaju u javnost trebaju biti provjerene.

- Dezinformacije su ozbiljna prijetnja oporavku, spašavanju i saniranju šteta, rekao je Ivo Josipović dodajući da je razgovarao sa predsjednicima Slovenije, BiH i Srbije po pitanju zajedničkog problema poplava u četiri države.

- Mislim da je jako bitno razmisliti o jednom zajedničkom projektu regulacije Save, rekao je predsjednik Josipović.

>> UŽIVO Stanje i dalje teško, u Drenovce nadire voda, evakuirali mještane iz Strošinaca!

>> Traže se radnici za obnovu poplavljenih krajeva, minimalna plaća 3.536 kn!

Komentara 18

Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:12 20.05.2014.

Još bih dodao....predsjedniče "regije" , projekt regulacije Save postoji još iz vremena TVOJE voljene države...Koliko ste novaca utukli u kojekakva "članstva", dali kojekakvim "udrugama", zamračili u kojekakvim "fondovima", vi i vama slični kvazipolitičari, interesni karijeristi koji gledate isključivo sebe ii vlastitu ideologiju ste mogli na svakom kilometru save sagraditi po jednu hidroelektranu, oteretni kanal, ustavu, nasip ili branu.....nemojte nam sada pričati o još jednom "regionalnom projektu" promašeni političaru - predsjedniče "regije"

CR
crni7777
12:14 20.05.2014.

Može li jedna istraga o slanju pumpi i kamiona te spec. za izvlačenje u srbiju za vrijeme kad Slavonija tone??'

KA
Kabulkowski
12:26 20.05.2014.

Tragedija nas veže, tragedija na rastavlja, ha Josipoviću? Vrati se ti od kuda si i došao, gori su ti tekstovi od srpskih pevaljki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije