Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervenirala policija

Divljao na letu za Zadar: Englez (21) povraćao i pokušao skinuti gaće

zrakoplov
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
17.08.2015.
u 09:29

Nakon što ga je policija privela izmjereno mu je više od 2 promila alkohola u krvi

Engleski turist (21) divljao je na letu iz Manchestera prema Zadru u petak zbog čega je nakon slijetanja u zadarsku zračnu luku morala intervenirati zadarska policija.

Kako smo doznali u zadarskoj policiji, Englez je tijekom leta vikao, povraćao uslijed alkoholiziranosti i naposljetku i pokušavao skinuti gaće. Nakon što ga je policija privela izmjereno mu je više od 2 promila alkohola u krvi. Uhićen je i slijede mu prijave.

>> Skinuo gaće i pitao kupače: Jeste li ikada vidjeli ovakvog?

Komentara 9

NE
nera29
09:55 17.08.2015.

šta, može i bez okretanja aviona natrag, prisilnog slijetanja, sjekire po vratima wca? a neka kontrola na ulasku u avion ljudi koji jedva hodaju ne postoji, ono kad nam ne daju ni deci vode da nosimo to je drugo.

K2
kritičar_2
12:01 17.08.2015.

Od vlade "njenog veličanstva"naplatiti masno za zbrinjavanje "opasnog"otpada.

DE
debelisef
10:58 17.08.2015.

Bilo je covjeku vruce pa je odlucil sletiti bez gaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije