Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOKERIT SLAVIO 5:4

Medveščak ruši negativne rekorde, a Ledena im plješće

Medveščak
Goran Stanzl/PIXSELL
22.02.2015.
u 23:40

- Ne znam hoću li ostati na klupi. Volio bih to, lijepo mi je u Zagrebu, a znat ću do četvrtka - kazao je trener Doug Shedden.

Vrata Medveščakova brloga su zatvorena, zastor je spušten, tamburice u kafiću kraj svlačionice su utihnule, a cilj - ulazak u doigravanje KHL-a, ostao je neostvaren. Jednom riječju:

- Razočaranje - tako je trener Doug Shedden opisao sezonu koja je završila porazom od svog bivšeg kluba finskog Jokerita nakon izvođenja kaznenih udaraca (4:5) dodavši:

- Već dugo nisam tako rano završio sezonu. Bit će mi ovo dugo, dugo ljeto, sjedit ću kod kuće, a to će vjerojatno biti 'pušiona'...

Na tribini smo sreli i dva navijača Jokerita, koji ga se sjećaju dok je bio trener u Finskoj.

- Došli smo avionom iz Helskinkija, novac za naš klub nije problem! Tu sam drugi puta, a poveo sam i prijatelja da vidi kakva je u Zagrebu atmosfera. Vidimo se i sljedeće sezone u KHL-u - ispričao nam je Finac Aarnio Teemu.

Ukupno je medvjedima to bio osmi poraz zaredom, najgori skor otkako su u KHL ligi. Na stranu trener koji hoće ili neće ostati dogodine na klupi, na stranu bivši NHL igrači koji hoće ili neće ostati te KHL liga koja će se igrati ili se neće igrati od rujna u Zagrebu...

No, ostat će navijači. Oni koji u deliriju plješću iako igrači njihova kluba niti jedan ne pogodi kod ispucavanja kaznenih udaraca za pobjedu (Hedberg, Thomas, Pelletier), koji iz petnih žila vrište kada netko od njih zabije u Ledenoj dvorani (Martinović, Flood, Pelletier 2). I to je epilog (i) ove hokejaške sezone u metropoli. Oni kući nisu otišli razočarani, već u neizvjesnosti. Što čekaju?

- Ne znamo kako ćemo izdržati pauzu od šest mjeseci bez utakmica Medveščaka. Gledat ćemo mlade, malo reprezentaciju, ali neće to biti to...

>> Medveščak poražen na posljednjem gostovanju u sezoni

Komentara 8

PA
Pavel123
14:00 23.02.2015.

Pljeskalo se jer smo igrali sa samo tri postave na pune četiri jače momčadi i izvukli neodlučeno. Nije li poanta sporta zapljeskati boljem od sebe? A ove druge gluposti kaj tu pišu nebi uopće komentiral; dar govora je, nažalost, dodijeljen svima, pa i onima koji ga sustavno zloupotrebljavaju

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:18 23.02.2015.

Velika ljubomora na utakmice i publiku Medveščaka mogli bi se i drugi ugledat na atmosferu u Ledenoj !

Avatar zeljkoh
zeljkoh
08:22 23.02.2015.

dosta je bilo.gasi svjetla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije