Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TABLET

Samsung Galaxy Tab S premijerno predstavljen u Hrvatskoj

Samsung Galaxy Tab S
Foto: Samsung
1/5
08.07.2014.
u 14:51

Na hrvatskom tržištu bit će dostupan od 18. srpnja 2014., u bijeloj ili titansko sivoj boji

U Zagrebu je danas održana hrvatska premijera Samsungova tableta Galaxy Tab S, dosad najtanji i najlakši tablet južnokorejske tvrtke.

Tablet hrvatskim korisnicima nudi paket aplikacija i igara vodećih razvojnih studija, odabranih za Super AMOLED zaslon. Bloomberg Businessweek, Wall Street Journal, Economist, New York Times i Washington Post predvode poslovne naslove, a ljubiteljima dobrih knjiga bit će raspoloživa aplikacija Kindle for Samsung koja će svakoga mjeseca ponuditi jednu knjigu besplatno.

Za najmlađe tu su lokalizirane igre kao što su Pizza Majstor i PaintPartyHD te globalno popularni Cut the Rope 2, Asphalt 8, Colossatron i Fruit Ninja. Uređaj je također opremljen i brojnim alatima za produktivnost kao što su Evernote, Hancom Office, Cisco WebEX Meetings, Pocket, LinkedIn te internetski servisi za pohranu podataka Dropbox i box.

Galaxy Tab S ima zaslon Super AMOLED WQXGA razlučivosti (2560x1600 točaka) s omjerom stranica 16:10. Na hrvatskom tržištu bit će dostupan od 18. srpnja 2014., u bijeloj ili titansko sivoj boji. Preporučene maloprodajne cijene kreću se od 3399 kuna za 8,4-inčni model s 16 GB memorije i WiFijem, do 5419 kuna za 10,5-inčnu verziju s 32 GB memorije i mogućnošću povezivanja WiFi i LTE tehnologijom.

>> Microsoft poklanja 650 dolara kupcima koji MacBook Air zamijene za njihov tablet

>> Apple će predstaviti tablet od 12 inča, tvrdi dobavljač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije