Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aleksandra napustila farmu

Aleksandra napustila farmu! Blaženka: Dvoboj je jednom riječi bio lakrdija

Farma dvoboj Aleksandra i Blaženka
Foto: Nova TV
22.11.2015.
u 08:32

Nakon održanog dvoboja farmeri su se vratili u kuću kako bi izglasali povjerenje Gazdarici.

Aleksandra Ognjena Herjavić, koja je na farmu ušla u sedmom tjednu kao izazivačica, završila je svoju farmersku avanturu.

Naime, uslijed žustrog sukoba s Ivicom i slijedom događaja, optužbi i odbacivanja od strane drugih farmera, zaključila je da se više ne vidi na farmi te zamolila prvu duelisticu Blaženku da ju izabere za svoju suparnicu u dvoboj.

„Dvoboj je jednom riječi bio lakrdija. Dvoboj koji je ostavio gorak okus. Drago im je da sam ostala. Kad si već tu duže onda imaš neke kalkulacije, zbrajaš, oduzimaš i dođeš do neke moguće računice. Tako da tko zna, možda idući tjedan ponovo budem u areni.“ izjavila je Blaženka kojoj je ovo bio drugi dvoboj na farmi.

Nakon održanog dvoboja farmeri su se vratili u kuću kako bi izglasali povjerenje Gazdarici. Tako je Anna za svoje gazdovanje ovoga tjedna dobila od farmera svih šest bijelih ovaca i ni jednu crnu ovcu, što znači da su bili zadovoljni načinom kako je vodila farmu, a ona je pak, za farmere tjedna postavila Miriam i Josipa."Ovo će stvarno glupo zvučat da govori jedan čovjek koji želi mir u svijetu da tako kažem, ali prvi put mi je drago da je jedna osoba otišla." izjasnio se Ivan.

Na farmu je stigao Cirkus, odnosno žongleri i ostali cirkusanti koji su podučavali farmere cirkuskim točkama.

>>U dvoboj će Blaženka i Aleksandra, Alda spasili gledatelji

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjom18
11:34 22.11.2015.

ognjena je zavrsila misiju, koju? ispala spletkara, a ocrnla covijeka, da je i tio za sta bi je uhvatio, guzicka kao za 10 dinara germe, zlo! a bilo bi fer da reziseri farme daju snimku, da covjek ne razjebe brk zbog ovakovih, dali je to cilj farme? ako ne daju vuce tuzi ih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije