Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva koncerta u jednom

Parni Valjak prvi puta u pulskoj Areni!

Parni Valjak
Foto: PR FOTO
07.03.2016.
u 16:12

12.kolovoza, među veličanstvene zidine ove prvorazredne turističke atrakcije smjestit će se i velika pozornica na kojoj će nastupiti i ovi vrhunski glazbenici

Iako zvuči gotovo nemoguće, u četiri desetljeća postojanja, Parni Valjak nikada do sada nije nastupao u najpoznatijem hrvatskom amfiteatru svjetske prepoznatljivosti - pulskoj Areni!

12.kolovoza, među veličanstvene zidine ove prvorazredne turističke atrakcije smjestit će se i velika pozornica na kojoj će nastupiti i ovi vrhunski glazbenici koji su svojim pjesmama i nezaboravnim nastupima zadužili hrvatsku glazbu.

Arena Pula oduvijek je privlačila kako domaće tako i svjetske glazbenike, a sada će u njoj nastupiti i bend čiji se cjelokupni koncertni repertoar sastoji od hitova koje njihova publika na nastupima pjeva od riječi do riječi.

VELIKO FINALE TURNEJE "40 GODINA"! KONCERT 2U1!

Koncert u Areni veliko je finale turneje "40 godina", a osim u brojnim hitovima, publika će moći uživati u upečatljivoj scenografiji i vrhunskoj produkciji koja prati Parni Valjak.

No dečki iz benda tu ne staju; na istom nastupu publika će imati priliku čuti i vidjeti čak dva koncerta - akustični i električni, te će svima koji 12.08. odluče posjetiti Arenu u Puli priuštiti nezaboravan provod i uživanje u omiljenim pjesmama ovih legendi hrvatske glazbene scene.

EARLY BIRD ULAZNICE OD DANAS U PRODAJI!

Za sve koji budu dovoljno brzi, od danas, ponedjeljka 7.3. do 01.04. kreće prodaja early bird ulaznica koje će se po cijeni od 100 kuna moći kupiti u sustavu Eventim!

>>Odličan i nezaboravan koncert Parnog Valjka u Zadru

>>U prepunoj maloj dvorani Doma sportova fanovi uživali uz Parni valjak

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:33 07.03.2016.

Kad vidim ove zampovce želudac mi se okrene, nedo ih bog nikome.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije