Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock svirka

Živa legenda, Jeremy`s Alive + Replica ovaj vikend u SAX-u

Psihomodo pop i Gobac
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
13.10.2014.
u 12:43

U petak nastupa Živa legenda, a u subotu Jeremy's Alive & Replica koji obećavaju odličan provod

U petak, 17. listopada 2014. u klubu SAX održava se SAX FRIDAY LEGENDS, a tom prilikom goste kluba zabavljat će bend Živa legenda.

U novoj sezoni bend Živa legenda donosi puno jako dobre svirke, poštenog plesanja, pjevanja, gledanja, slušanja...Tomislav Kamarić - Bebica, Sani Toromanović - Sani, Dinko Janković - Ginko, Alen Opačić - Hrvat i Marko Duvnjak Forcafiume petkom vas milozvučno i dragovidno dočekuju na najdražoj im Saxovoj bini!! Koncert počinje u 22:00 sata.

Subota, 18. listopada 2014.

ROCK VEČER: Jeremy's Alive & Replica Nakon izdana dva studijska albuma (Jeftin trik, 2008. i Svi smo pozvani, 2011.) i jednog singla (Još jedan osmijeh, 2013.) Replica nastavlja sa radom. U novu sezonu ulaze s puno novih pjesama i nekoliko novih članova benda, a spremaju se uskoro i u studio te najavljuju novi singl.

Do kraja godine bend priprema i puno svirki gdje se vesele predstaviti nove pjesme. Jeremy's Alive, po sastavu je Replica, a po izvedbi Tribute to Pearl Jam bend, nastao iz ljubavi prema njihovim glavnim glazbenim uzorima i želje za što većim brojem svirki. Nakon vrlo uspješnih nastupa, mnoštva zadovoljnih slušatelja i bogate koncertne sezone iza njih, svim posjetiteljima njihovih koncerata garantiraju dobru svirku uz pregršt hitova Pearl Jama, te odličnu atmosferu koja ih, kažu, dodatno motivira za daljnji rad. Replicu i Jeremy's Alive čine Bruno Milanović na basu, Damir Štefinovec na bubnju, Domagoj Cifrek i Filip Kozlica na gitarama, te Ivan Šibenik kao glavni vokal oba benda. 

Početak u 22:00 sata

>>Sarajevski world music bend napokon pred hrvatskom publikom!

>>Future Islands rasplesali potpuno ispunjenu Močvaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije