Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA KINDL PREDSTAVILA NOVI SPOT

U snimanju sudjelovali i kvartovski klinci

Ivana Kindl
Foto: Universal Music
1/4
18.11.2016.
u 16:53

Novi singl "Najbolje" izvrstan je nastavak na plesnu pop funk atmosferu pjesme "Dobra stvar", kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-session nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.

Nakon što je "Najbolje", novi singl Ivane Kindl, predstavljen u digitalnom obliku i kroz radijski eter, stiže nam i službeni prateći videospot, redatelja Tomislava Horvatinovića! U snimanju videospota sudjelovala je i nekolicina Ivaninih dragih susjeda - kvartovski klinci, kojima je ispunjena želja da sudjeluju na snimanju glazbenog spota!
Ivana Kindl, jedna od najjačih hrvatskih vokalistica, 'neprikosnovena u vokalnim improvizacijama' kako ju je opisala i Josipa Lisac.
- Glazbeni spot za pjesmu "Najbolje" treća je suradnja Nexus produkcije s Ivanom Kindl. Kako nas je atmosfera pjesme 'kupila' na prvu, odlučili smo brzim kadrovima dodatno razigrati pjesmu, a drago nam je da su nam se na setu priključili i Antonio Geček (truba) te Ivica Premelč (sax) istaknuo je  redatelj Tomislav Horvatinović.  

Prepoznatljive zagrebačke lokacije
U glazbenom spotu uz Ivanu, Antonia i Ivicu pojavljuju se i Laura, Borna, Maks, Vita, Dora, Vito, Leon i Kala, kvartovski klinci kojima je na ovaj način Ivana ispunila želju da sudjeluju na snimanju glazbenog spota. Videospot je sniman na nekoliko prepoznatljivih zagrebačkih lokacija - šetalištu uz Trg kralja Tomislava, na Strossmayerovom šetalištu, Mesničkoj ulici, u Dboxx storeu,  ali i kod garaže u Velikoj Gorici. Za produkciju je bila zadužena NEXUS ekipa - Tomislav Horvatinović (režija, montaža), Stjepan Dolenec (DOP), Sonja Jug (stilistica), Michelle Milardović (make-up) i Ivanin menadžer Marko Horvat (izvršna produkcija).
Novi singl "Najbolje" izvrstan je nastavak na plesnu pop funk atmosferu pjesme "Dobra stvar", kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-session nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.
- Izuzetno mi je drago da je singl "Najbolje" našao put do slušatelja, što potvrđuje ulazak na Top 40 ljestvicu singlova. Slušatelji potvrđuju da feel-good atmosfera i funky groove ovog singla predstavljaju osvježenje, a bitno je stalno naglašavati poruku koju šaljemo pjesmom, a ona glasi: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi - rekla je Ivana Kindl.
Novi zamah koji je Ivana dobila suradnjom s Universal Music Hrvatska, kao i izniman uspjeh singla "Dobra stvar" koji se na službenoj Top40 ljestvici singlova zadržao 30 tjedana, rezultirali su funk soul bombom "Najbolje". I ovog puta pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba) te Ines Prajo (tekst).

>>Ivana Kindl: Najbolje se osjećam kada pjevam o nesretnoj ljubavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije