Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedno pažnje

Ivana Kindl ima novi singl - pravu funk soul poslasticu

Ivana Kindl
Foto: Marko Horvat
1/4
31.10.2016.
u 15:27

Pjesmu "Najbolje" autorski potpisuju Ivana i Alen Križaj te Ines Prajo, a pjesma poručuje da odbacimo sve okove u budemo ono što jesmo

Nakon iznimnog uspjeha pjesme "Dobra stvar", koja je poharalaradijski eter te se tako na nacionalnoj Top40 ljestvici najemitiranijih singlova nalazi već 28. tjedan, Ivana Kindl svu iznimnost svog vokala prezentira kroz funk soul singl "Najbolje". I ovog puta pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba) te Ines Prajo (tekst). Singl već plovi radijskim eterom, a od 28. listopada je dostupan i u digitalnom obliku – putem službenog YouTube/Vevo kanala Ivane Kindl te glazbenih platformi Deezer i Google Play.

- Uz doprinos odličnih glazbenika s kojima surađujem, napokon vam predstavljam pravu funk soul poslasticu. Prvi puta koristim brass sekciju koja je pravi začin pjesmi u njenoj atmosferi i grooveu, a Ines je i ovog puta tekstom poslala poruku vrijednu pažnje: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi! - kaže Ivana Kindl. Pjesma "Najbolje" je izvrstan nastavak na plesnu pop-funk atmosferu pjesme "Dobra stvar", kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-session nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GF
gfrancic
16:18 31.10.2016.

ko još to sluša, funk i soul izumrla glazba, samo što valja je retro funk i soul.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije