Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERHEROJ COMING OUT DAY

Philippe, Phoenix Kraundler i Bambi na otvorenju sezone Krüzera

kruzer
Foto: Promo
07.10.2014.
u 21:30

Krüzer na početku sezone dovodi 10 izvođača na 2 floora na međunarodni Coming Out dan.

Krüzer ove subote u zagrebačkoj Medici 11. listopada otvara sezonu na međunarodni Coming Out dan. U klubu Attack nastupaju Philippe, Phoenix Kraundler i Bambi, uz rezidente Gia i Delayera te VJ Tina, dok u Grey Roomu atmosferu će zagrijavati Morph i Tvrtko.

Upad do ponoći je 20 kuna, a nakon 30 kuna.

- Večer rasplesanih superheroja pod maskama vodit će profesionalni glumac superheroj, a za one žedne tu će biti i super-hostese koje će osigurati da čaše s pićem superheroja nikad ne presuše. Za sve medijski eksponiranije superheroje osiguran je i foto kutak u kojem se mogu outati te tako pristupiti natjecanju za najboljeg i najjakijeg heroja u gradu. Za one lijene, bit će pripremljene i besplatne maske dobrodošlice da se ne osjećaju zapostavljeno, a glazbeno-vizualnu podlogu večeri osigurat će 10 izvođača na 2 floora - poručuju organizatori.

ATTACK

PHILIPPE (CFSN)

Phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizaor Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Ovo ljeto je po službenoj dužnosti posjetio najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Republika Festival u Rijeci, Echo Festival, Soundwave Croatia, Dimensions Festival u Puli, Unknown u Rovinju, Terraneo Festival, The Garden Festival, Špancirfest, itd.

PHOENIX KRAUNDLER (UNDERGROUND FUSION)

Phoenix Kraundler svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe te iduće godine nastavlja u još žešćem tempu i organizira mnoge partye diljem regije, pa i šire. U početku kreće sa različitim elektronskim stilovima poput trancea, techna, progressiva, electronice te se pred kraj 2008. godine pronalazi u techno, minimal i tech-house glazbi i organizira projekt pod nazivom «Underground Fusion» koji se zalaže isključivo za underground elektronsku glazbu, te organizira prvi party pod tim projektom. Od tada je nastupao na mnogim partyima kao i radijskim emisijama i ima sve češće nastupe diljem cijele Hrvatske pa i šire. Danas kombinira house i techno glazbu na jednoj od najmodernijih tehnologija današnjice, na vrlo specifičnom setup-u koji je kombinacija Dj-inga i live izvedbe.

BAMBI

Umjesto da glazbu sprema u ladice i oko žanrova postavlja granice, Bambi se odlučio na radikalan rez: podijeliti glazbu na onu koju vrijedi puštati preko razglasa i na onu na koju se ne isplati trošiti struju. Kao DJ struju troši već deset godina a najviše se potrošio u KSETu, SCu, Tvornici i Purgeraju. 2004., Bambi s prijateljima pokreće Demode kolektiv s kojim pušta uz Dangera, Toxic Avengera, Headmana, MIT, Notwist, Animal Collective i tri puta prije Cariboua. Nakon toga pokreće Trigger u sklopu kojeg su u Zagreb stigli Digikid84, Tits&Clits i Neomodern, a osim na navedenim programima mogli ste ga tu i tamo uhvatiti i u Sirupu, Močvari, Mediki te K4.

RESIDENTS:  Gio, Delayer, VJ Tin

 

GREY ROOM

MORPH

Morph je mladi grafički dizajner koji se voli i auditivno izražavati. Član Hypnodelix posade. Odrađuje svoju prvu gažu na godišnjici skvotiranja u Klaonici, a ubrzo zatim su se naredali nastupi po zagrebačkim klubovima (AKC Medika, Mochvara, Sirup, DasHaus) pa i na Lost Theory, Mo:Dem i InMusic festivalima. Surađivao sa kolektivima poput: Oddvod, Reciklaonica, Ministarstvo Psihodelije, Pistolero, Digitron, TamnaTvar i CupusKaktus. Vrti uglavnom breakse/tech funk /tech sa psihodeličnim prizvukom. Nije mu stran ni mračni full-on i opušteni beatovi.

TVRTKO

Mladi DJ iz Zagreba, pripadnik Hypnodelix kolektiva i poklonik deep, house i dub techno zvuka, za ovu priliku nam je pripremio vinilni set s naglaskom na stripped down dijelom spomenutih žanrova.

RESIDENTS:  Tirkizna Alga, Sever

>>Slomljena, sama i uparena srca - dođite na Valentinovski Krüzer

>>Napojite tijelo i zagrijte duh elektro ritmovima na Krüzeru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije