Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

ZŠEM pokreće suradnju s talijanskom svjetski poznatom platformom

H-FARM, najvažniji inovacijski centar u Europi, dosad je uložio više od 28 milijuna Eura u 120 startupova, a u tehnološkom, state-of-the-art međunarodnom kampusu prepoznaju se tech talenti i potiče njihov razvoj.
15. ožujka 2021. u 13:02 61 prikaza
ZŠEM
Foto: ZŠEM
Pogledajte galeriju 1/16

Zagrebačka škola ekonomije i managementa potpisala je sporazum s vodećom europskom platformom za inovacije i digitalizaciju, talijanskim H-FARM-om o održavanju Global Executive MBA (GEMBA) programa. H-FARM poznat je kao vodeći europski poduzetnički hub koji je tijekom 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova. Uz poduzetnički akcelerator, H-Farm je prije tri godine razvio jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti. H-FARM je jedino mjesto na svijetu koje na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge savjetovanja za kompanije i obrazovne programe, a kampus koji je u neposrednoj blizini Venecije i udaljen samo 350 km od Zagreba te nekoliko minuta od popularnog Outleta Noventa di Piave, prostire se na više od 50 hektara.

ZŠEM | Autor : ZŠEM Foto: ZŠEM

Global Executive MBA program ZŠEM-a u suradnji s H-FARM College treba početi u rujnu 2021. te je u svojoj izvedbi orijentiran na glavne izazove budućnosti, digitalnu transformaciju, održivost i stvaranje  poslovnih strategija za 21. stoljeće. Organiziran je kako bi polaznicima pružio fleksibilnost pohađanja nastave te česta studijska putovanja, ne samo na H-FARM kampusu u Italiju, već i u dva vodeća svjetska huba – Luxemburgu i Singapuru.

Najbolja hrvatska poslovna škola, ZŠEM, ovim je sporazumom napravila veliki iskorak u području inovacija i digitalizacije te ujedno dobila priznanje budući da je sklapanjem sporazuma prepoznata od vodeće europske inovacijske platforme kao  relevantan partner koji potiče digitalnu transformaciju te izvodi obrazovne programe prema najvišim svjetskim standardima. 

ZŠEM | Autor : ZŠEM Foto: ZŠEM

„ZŠEM-ov Global Executive MBA (GEMBA) program pripremit će svoje polaznike za sve izazove koje nosi digitalna transformacija poslovanja te će omogućiti zaista globalnu perspektivu. Uz studiranje u Zagrebu, polaznici će studirati na H-Farmovom state-of-the-art kampusu, u ekonomski najdinamičnijoj i najpotentnijoj regiji Italije (Veneto). Nadalje, naši studenti će moći određene module pohađati u centrima svjetskog businessa poput Luxembourga ili Singapura.“ - kaže dr. sc. Mato Njavro, dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Potpisivanje sporazuma komentirao je i voditelj akademskih programa H-FARM-a, Prof. Carlo Carraro: „Partnerstvo između Zagrebačke škole ekonomije i managementa i H-FARM-a donosi u novi kampus izvanredan i inovativan obrazovni program. Global Executive MBA nudit će menadžerima, poduzetnicima i profesionalcima priliku da poboljšaju svoja znanja i vještine, iskoriste predavanja međunarodnih visokokvalitetnih fakulteta i steknu diplomu jedne od rijetkih svjetskih poslovnih škola s AACSB akreditacijom. To je putovnica za najbolja radna mjesta u svjetskim kompanijama."

Prijave se službeno otvaraju 5. travnja 2021.

ZŠEM | Autor : ZŠEM Foto: ZŠEM

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZEŠM) osnovana je 2002. godine i jedna je od vodećih poslovnih škola u Europi.  94% diplomanata ZŠEM-a posao pronađe unutar godine dana od završetka studija. Prema QS World University Rankingu, ZŠEM-ov MBA program 2020.godine uvršten je među 200 najboljih na svijetu i među 60 u Europi. Radi se o jednoj od 5% poslovnih škola na svijetu koja ima AACSB, najprestižniju postojeću međunarodnu akreditaciju.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"
NIJE JOJ BILO LAKO
Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenoj snimci: 'Šest mjeseci nisam izašla iz kuće'
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?