Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZSE DANAS:

Crobexi crveni na početku tjedna, dobitnik rastao gotovo 9 posto

zse
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
07.11.2016.
u 17:43

Redovni dionički promet je u odnosu na petak porastao za 3,5 milijuna kuna te je iznosio 9,7 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze trgovanje su prvi ovotjedni trgovinski dan zaključili padom, prenosi hrportfolio.hr. CROBEX je umanjen za 0,40 posto na 1.939,14 bodova. CROBEX10 je pao za 0,56 posto na 1.125,55 bodova.

Sektorski indeksi trgovanje su zaključili u rasponu od -1,34 posto koliko je umanjen CROBEXindustrija do +2,55 posto koliko je uvećanCROBEXkonstrukt.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi iznosio je gotovo 14,2 milijuna kuna od čega se 4,5 milijuna kuna odnosi na promet obveznicama. Dva su izdanja sakupila promet veći od milijun kuna, deset najlikvidnijih izdanja je trgovano u iznosu većem od tristo tisuća kuna, a promet veći od sto tisuća kuna bilježi ukupno 15 izdanja. Promjene cijena deset najlikvidnijih izdanja kretale su se u rasponu od -4,13 posto do +8,92 posto.

Redovni dionički promet je u odnosu na petak porastao za 3,5 milijuna kuna te je iznosio 9,7 milijuna kuna.

Dobitnik dana je Zvijezda s poskupljenjem za 8,92 posto na 4.150,00 kuna, a sakupila je 426 tisuća kuna.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> ZSE DANAS: Crobexi blago porasli, dobitnik rastao za 3,69 posto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije