Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled dana

ZSE DANAS: Crobexi blago porasli, dobitnik rastao za 3,69 posto

burza
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
14.10.2016.
u 17:15

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi iznosio je 13,1 milijun kuna. Dva su izdanja sakupila milijunski promet, a 13 ih je trgovano u iznosu većem od sto tisuća kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze trgovanje su nakon dva dana korekcije naniže zaključili blagim porastom. CROBEX je uvećan za 0,04 posto na 1.972,42 boda. CROBEX10 je uvećan za 0,10 posto na 1.148,90 bodova.

Sektorski indeksi trgovanje su zaključili u rasponu od -0,36 posto koliko je umanjen CROBEXindustrija do +2,59 posto koliko je porastao CROBEXkonstrukt, kako piše hrpotrfolio.hr.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi iznosio je 13,1 milijun kuna. Dva su izdanja sakupila milijunski promet, a 13 ih je trgovano u iznosu većem od sto tisuća kuna. Promjene cijena deset najlikvidnijih izdanja kretale su se u rasponu od -1,75 posto do +3,69 posto.

Redovni dionički promet je u odnosu na jučerašnji porastao za 3,3 milijuna kuna te je iznosio nešto više od 12,5 milijuna kuna.

Više pročitajte OVDJE.

>> ZSE DANAS: Crobexi zeleni, najlikvidnija Valamar Riviera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije