Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Zapošljavaju Philips, Möbel Land, Metro, Plodine... Prijavite se na vrijeme!

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu...
05. studenoga 2019. u 14:34 1 komentara 870 prikaza
Posao
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Boravak u Hrvatskoj M. Šimudvarac iskoristio je i za posjet Teslinoj kući i muzeju u Smiljanu Otvaraju podružnice Njemačka tvrtka zapošljava ljude: 'Hrvatska ima odlične IT stručnjake'

Alkaloid d.o.o. zapošljava na poziciji pravnik (m/ž) – administrator (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će odgovorna za učinkovito i pravovremeno obavljanje svih pravnih i administrativnih poslova unutar tvrtke. Rok prijave je 10.11. Potrebno je minimalno trogodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema pravnog smjera te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je poznavanje GDPR-a i radno iskustvo u farmaceutskoj industriji. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su mobilni telefon, prijenosno računalo, mogućnost dodatnog usavršavanja i rad u motivirajućoj okolini uz adekvatnu nagradu za rad i postignute rezultate. Ukoliko ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traže specijalista (m/ž) za ljudske resurse/ prodajnog regrutera (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac kandidatu nudi stalan posao i rad u manjem internacionalnom okruženju te mjesečnu plaću po dogovoru uz plaćen prijevoz. Traži se osoba visoke stručne spreme društvenog ili ekonomskog smjera, koja ima aktivno i ozbiljno iskustvo u HR agenciji minimalno tri godine. Potrebno je iskustvo u prodaji usluga ustupanja radnika, izradi ugovora o radu i o posredovanju, izvrsno korištenje računalom i znanje engleskog u pismenoj i usmenoj komunikaciji za poslovne svrhe. Također je potrebna vozačka dozvola B kategorije, a posjedovanje vlastitog vozila je prednost. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 24.11. putem linka.

Ilustracija Više od 90 posto Otkriven glavni razlog zbog kojeg stranci izvan EU dolaze u Hrvatsku

Tepih centar d.o.o. u potrazi je za komercijalistom (m/ž) tekstilnog programa u prodajnom centru. Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je osoba koja ima završenu najmanje srednju školu ekonomskog ili trgovačkog usmjerenja, ima minimalno tri godine iskustva u poslovnoj prodaji unutar sektora uređenja doma, fleksibilna je u radnim zadacima i spremna na profesionalno usavršavanje, radi samostalno i odgovorno. Znanje njemačkog ili engleskog jezika je prednost, a očekuje se i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i visoke razine informatičke pismenosti. Rok prijave je 17.11., stoga se prijavite odmah klikom na link.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvorila je poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži osobu na poziciji voditelj (m/ž) web shop odjela. Radi se u Zagrebu, u West Gate-u, a prijaviti se može najkasnije do 17.11. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog ili sličnog usmjerenja, fleksibilnost u radnim zadacima i spremnost na stalno profesionalno usavršavanje. Samostalnost i odgovornost, visoka razina računalne pismenosti i odlično znanje engleskog jezika kvalifikacije su koje očekuje poslodavac. Prijavite se.

Usamljeni klijenti Je li ovo posao budućnosti? Ova žena radi kao profesionalna osoba za maženje!

Agencija Manpower za klijenta, uglednog internacionalnog proizvođača kućanskih aparata, traži osobu na poziciji Sales Representative (m/ž). Radi se u Zagrebu. Poslodavac nudi atraktivan financijski paket, dodatne radne beneficije, dinamičnu radnu okolinu i mogućnost za napredak. Potrebne su dvije do tri godine radnog iskustva, od toga iskustvo u prodajnom segmentu FMCG u industriji i industriji bijele tehnike te izražene prodavačke i komunikacijske vještine. Očekuje se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, kao i MS Office paketa. Za ovaj je posao potrebna vozačka dozvola B kategorije i volja za čestim putovanjima. Prijave su otvorene do 30.11., a prijavite se ovdje.

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Rok prijave je najkasnije do 29.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u poslovima digitalnog marketinga i medijskih agencija, digitalna pismenost, izvrsne komunikacijske vještine, mogućnost upravljanja, proaktivnost, brz pronalazak rješenja i dobre organizacijske vještine. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost napretka u rastućoj industriji, osobni razvoj i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

MiniFinder Sweden AB traži PHP developera (m/ž). Radi se u Zagrebu, a prijaviti se možete do 30.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti uplaćivanja 5% plaće u mirovinski fond, putovanja jednom godišnje, wellnes pogodnosti i dobru plaću ukoliko se postigne zadani zajednički cilj. Potrebno je dobro znanje u programima: PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery i WordPress. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Prijavite se putem linka.

Cavtat TURIZAM U FOKUSU Što turizmu donosi liberalizacija zapošljavanja stranaca

Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži poslovođu (m/ž) svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

Plodine traže voditelja (m/ž) projekta za poziciju u Rijeci. Očekuje se visoka stručna sprema građevinskog smjera, a poželjno je radno iskustvo. Od kandidata se očekuje spremnost na terenski rad, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Posao uključuje rad u dinamičnom i stimulativnom okruženju, službeno vozilo, računalo i mobitel, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja te stimulativna primanja. Natječaj je otvoren do 11.11., a prijaviti se možete klikom na link.

Aluflexpack novi d.o.o. traži voditelja (m/ž) skladišta u Umagu. Voditelj (m/ž) skladišta treba biti više ili visoke stručne spreme poželjno tehničkog ili prometnog smjera, imati radno iskustvo od najmanje pet godina na istim ili sličnim pozicijama, poznavati princip rada u skladištu, poznavati MS Office program i engleski jezik u govoru i pismu. Potrebna je i vozačka dozvola B kategorije te dozvola za upravljanje viličarem. Saznajte detalje i prijavite se putem linka.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • pozornik66:

    Vidi nema komentara od ovih dežurnih sendvićara,niko ne triba posa svi su se bacili u političare i pljuvače. Svak im je kriv samo ne oni sami