Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zahvaljujući iPhoneu Apple udvostručio profit

iphone
AFP
26.01.2010.
u 07:34

Neto prihod ostvaren u posljednjem prošlogodišnjem tromjesečju dostigao je 3,38 milijardi dolara, dok je u istom kvartalu 2008. godine prihod bio 2,26 milijardi dolara.

Apple je objavio povećanje profita od čak 50 posto zahvaljujući prije svega odličnoj prodaji iPhonea u božićnom razdoblju, dvostruko većoj nego u isto vrijeme lani, prenosi BBC.

Neto prihod ostvaren u posljednjem prošlogodišnjem tromjesečju dostigao je 3,38 milijardi dolara dok je u istom kvartalu 2008. godine prihod bio 2,26 milijardi dolara.

Apple je objavio kako je u posljednjem kvartalu prodano 8,7 milijuna komada iPhonea, a 33 posto rasla je i prodaja Mac računala. 

Za sutra je najavljeno i predstavljanje novog Appleovog proizvoda "touch-screen" kompjutora.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:22 26.01.2010.

Hvala Luka, sve to već znamo, samo reci nam i kolika je korist od svega toga ako je cijena dvostruka ili više za već postojeće slične aplikacije i aparate? Prestiž? I nije baš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije