Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Tolušić, župan Virovitičko-podravske županije, obećao svim ulagačima

Za nova radna mjesta po milijun kuna nepovratno

tolusic
Dragutin Šantoši
25.11.2009.
u 17:16

Bilo koja tvrtka, ili obrt, koji dođu u županiju, izgrade novi pogon i zaposle više od 100 radnika, od županije će dobiti milijun kuna nepovratnih sredstava - rekao je Tomislav Tolušić.

VIROVITICA - Odgovarajući na pitanje vijećnika Zvonimira Šimića (HSP) što županija poduzima da bi se zaustavio porast nezaposlenosti, koji je ove godine dosegnuo brojku od 8301 nezaposlene osobe, župan Tomislav Tolušić potvrdio je kako županijska vlast, uz lobiranje za pomoć lokalnom gospodarstvu na državnoj razini, poduzima i druge mjere.

- Recesija je uzela maha, tvrtke su u nezavidnom položaju, a pojedine djelomičnim otpuštanjem radnika pokušavaju sačuvati opstanak. U proračunu za 2010. godine imat ćemo nove stavke za pomoć gospodarstvu. Bilo koja tvrtka, ili obrt, koji dođu u županiju, izgrade novi pogon i zaposle više od 100 radnika, od županije će dobiti milijun kuna nepovratnih sredstava. U proračunu za iduću godinu planiramo i druge financijske mjere i potpore kako bi pomogli obrtnicima i poduzetnicima u preživljavanju teškoća - potvrdio je župan Tomislav Tolušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije