Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi planovi

Vlasnik DIV-a gradi novu tvornicu i pogon, zaposlit će 600 ljudi

Tomislav Debeljak, vlasnik DIV-a
Slavko Midžor/PIXSELL
14.01.2013.
u 15:57

Ostvare li se planovi Tomislava Debeljaka, samoborska DIV grupa uskoro će otvoriti 600 novih radnih mjesta, 300 u Zagrebu i isto toliko u Kninu, piše Poslovni dnevnik

Ostvare li se planovi Tomislava Debeljaka, samoborska DIV grupa uskoro će otvoriti 600 novih radnih mjesta, 300 u Zagrebu i isto toliko u Kninu, piše Poslovni dnevnik.

Kako se nedavno pohvalio Debeljak, DIV planira u Kninu zaposliti 300 ljudi u novoj tvornici vijaka koja će s radom početi u idućih mjesec dana, a kako je Poslovnom dnevniku ekskluzivno otkrio, DIV uskoro planira gradnju dviju novih tvornica, jedne u Zagrebu i još jedne u Kninu. Kako kaže Debeljak, u tijeku su posljednji pregovori vezani uz gradnju tvornice betonskih pragova u Zagrebu, čija bi gradnja stajala oko 10 milijuna eura, a trebala bi otvoriti najmanje 300 novih radnih mjesta. "O detaljima neću govoriti, ali cijela je stvar gotovo riješena", pohvalio se Debeljak Poslovnom dnevniku.

Osim vijaka, u Kninu će se uskoro proizvoditi brodski bravarski dijelovi u čije će pogone, na zemljištu pokraj postojeće tvornice vijaka, DIV uložiti osam milijuna eura. U tom bi se pogonu u budućnosti trebalo zaposliti oko 300 ljudi. A dok čeka ulazak DIV-a u Brodosplit, Debeljak najavljuje i kako će se grupi kroz to brodogradilište otvoriti nove mogućnosti za investiranje, posebice kroz obnovljive izvore energije.

 Više o svemu pročitajte ovdje: Vlasnik DIV-a gradit će tvornicu u Zagrebu i novi pogon u Kninu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije