Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN DAN

VIDEO Totalni hit, Višnja i Zdravko Pevec vraćaju se u biznis: Pogledajte otvaranje prve trgovine

Vrbovec: Višnja i Zdravko Pevec ponovno otvorili svoju trgovinu i vraćaju se na tržište
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
13.04.2022.
u 15:13

Na tržište su izašli s kosilicom - simbolom njihovog poslovanja s obzirom na to da su davnih dana krenuli s prodajom kosilica u garaži

Višnja i Zdravko Pevec danas su službeno otvorili svoju trgovinu čime su ostvarili svoj povratak na tržište. 

Trgovina je otvorena 13 godina nakon zatvaranja, zbog čega je simbolično datum otvaranja bio 13. u mjesecu na Višnjin rođendan i to u 13 sati. 

- Dirnulo me ovo. Prošlo je punih 13 godina otkad smo vodili firmu, jednu od pet najvećih u državi. Prošli smo sve i svašta, a možda će ovaj povratak biti jedinstven u povijesti - da netko tko stvori najveći neprehrambeni lanac prođe kroz takvu havariju i omalovažavanje - kazao je na otvaranju Zdravko Pevec koji od emocija nije mogao suspregnuti suze, a svima koji su stigli se zahvalila i Višnja. 

Na tržište su izašli s kosilicom - simbolom njihovog poslovanja s obzirom na to da su davnih dana krenuli s prodajom kosilica u garaži svoje obiteljske kuće. 

Povratak u poduzetničke vode najavili su i svojim štandom s kosilicama na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu. 

-  Nekad smo krenuli s 25 modela kosilica, danas imamo daleko širi asortiman, a dobili smo i najvećeg europskog proizvođača kosilica Alpina Stiga, tako da se nadamo dobrom početku. Ne razmišljamo o prevelikom biznisu, ali korak po korak - najavio je ranije Zdravko Pevec. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

SU
Suomi
15:36 13.04.2022.

Zaista im zelim uspijeh. Zasluzili su. Jedini koji su potpuno unisteni i cak im je ime firme ukradeno. Zelim da se vrate i da ovaj puta budu oprezniji.

DU
Deleted user
15:53 13.04.2022.

apsurdistan se do jučer zvao pevec,ukrast ime čovjeku???odgovara li tko,ne,ne..

PV
prcko.vita
16:12 13.04.2022.

Mogu sve vratiti, samo jedno ne, vrijeme... budimo realni, ako mi težimo k tome da sa 60 godina idemo u mirovinu, pitam onda koliko godina imaju i koliko im još fali do mirovine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije