Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Uključite se u projekt koji spaja sport i turizam

Zainteresirani trebaju dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018.
13. prosinca 2018. u 15:36 0 komentara 136 prikaza
Kristjan Stančić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska turistička zajednica poziva na iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2019. Plan je, u cilju dodatne promocije na emitivnim tržištima, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim sportskim projektima uspostaviti partnerstva s organizatorima vrhunskih međunarodnih sportskih natjecanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima.

Turisti u Zagrebu TOP DESTINACIJA Američkim turistima najzanimljiviji Island, Kambodža i - Hrvatska

- Vrhunskim sportskim projektima želimo podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i u konačnici povećanje opće potrošnje - kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i dodaje kako projekt „Sportska Hrvatska“ spaja turizam i sport, po čemu je Hrvatska u svjetskim okvirima najprepoznatljivija.

HTZ Kina Kina Otvoren ured Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Šangaju

Zainteresirani trebaju dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018. Odluku o odabiru partnera za provođenje strateških promotivnih kampanja donijet će Turističko vijeće HTZ-a. Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je na službenim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.