Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Uključite se u projekt koji spaja sport i turizam

Zainteresirani trebaju dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018.
13. prosinca 2018. u 15:36 0 komentara 137 prikaza
Kristjan Stančić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska turistička zajednica poziva na iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2019. Plan je, u cilju dodatne promocije na emitivnim tržištima, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim sportskim projektima uspostaviti partnerstva s organizatorima vrhunskih međunarodnih sportskih natjecanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima.

Turisti u Zagrebu TOP DESTINACIJA Američkim turistima najzanimljiviji Island, Kambodža i - Hrvatska

- Vrhunskim sportskim projektima želimo podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i u konačnici povećanje opće potrošnje - kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i dodaje kako projekt „Sportska Hrvatska“ spaja turizam i sport, po čemu je Hrvatska u svjetskim okvirima najprepoznatljivija.

HTZ Kina Kina Otvoren ured Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Šangaju

Zainteresirani trebaju dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018. Odluku o odabiru partnera za provođenje strateških promotivnih kampanja donijet će Turističko vijeće HTZ-a. Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je na službenim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.