Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brža komunikacija

Uber uvodi opciju chata korisnika i vozača

Uber
Reuters/PIXSELL
10.08.2017.
u 07:00

Ni korisnici ni partneri-vozači zahvaljujući chatanju neće jedni drugima otkrivati svoje brojeve telefona.

Uber uvodi opciju chata između korisnika i vozača unutar svoje aplikacije za naručivanje prijevoza.

Korisnici i partneri-vozači više neće morati pokretati nekoliko različitih aplikacija kako bi kontaktirali jedni druge i odsad će to biti puno jednostavnije i lakše. U Uberu kažu da će se ovom opcijom izbjeći problemi poput snalaženja u slijepim ulicama ili loše označenim adresama u navigaciji.

Tako će i korisnik i vozač moći u realnom vremenu podijeliti detaljne upute o svojoj točnoj lokaciji. Da bi kontaktirao vozača korisnik treba samo otvoriti Uber aplikaciju, odabrati opciju za kontaktiranje vozača i zatim započeti dopisivanje s vozačem.

U Uberu najavljuju da ni korisnici niti partneri-vozači zahvaljujući rješenju za chatanje unutar aplikacije neće jedni drugima morati otkrivati svoje brojeve telefona, bez obzira na to gdje se nalazili.  

 
 
Ključne riječi

Komentara 2

HL
hlevnjak
16:21 10.08.2017.

odes na more a niti jedan auto dostupan ili te odkanta jer mu se neda vozit po sparini uzas odmah sam maknul aplikaciju i amen

AD
adler77
17:31 11.08.2017.

uber treba zabraniti i tocka u cjelom svjetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije