Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska perspektiva

„U projektu sam pronašla novu motivaciju i mnogo predivnih žena poduzetnica s kojima mogu podijeliti svoje ideje“

Ženska perspektiva
Foto: Promo
1/2
07.01.2020.
u 15:07

Nakon pokretanja vlastitog obrta, Sandra Grgić uključila se u projekt Ženska perspektiva pokrenut 2018. godine kao odgovor na sve izraženiju potrebu osnaživanja ženskog poduzetništva u slabije razvijenim dijelovima Hrvatske

Poduzetnica Sandra Grgić diplomirana je inženjerka odjevne tehnologije iz Trenkova kraj Požege. Njezina poduzetnička priča rezultat je s jedne strane društveno ekonomskih promjena nakon što je desetak godina provela radeći u tekstilnoj industriji. Odlučila je prekinuti nesigurnost i neredovitost primanja, dala otkaz i pokrenula svoj obrt SG-MODA za krojačke usluge, proizvodnju i modni dizajn, uz potporu obitelji i mjeru za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prekretnicu je doživjela kada je nakon nekoliko mjeseci naišla na informaciju o projektu Ženska perspektiva. Svoju poduzetničku priču počinje: “Prijava za projekt došla je u pravom trenutku, jer sam tada tražila odgovore na mnoga pitanja vezana uz poslovanje. U Gradskom muzeju Požega uz stručno vodstvo pronašla sam motiv konja koji sam aplicirala na torbe, novčanike, marame i s time sam se prijavila na projekt.

U “Ženskoj perspektivi” upoznala sam žene koje su bile u istoj situaciji kao i ja. Ondje sam pronašla podršku, razmjenu iskustava, razumijevanje i iste izazove. Tijekom projekta razvila sam svoj ekskluzivni proizvod na koji sam jako ponosna i koji upravo dobiva svoj konačni izgled. Moram priznati da sam vrlo studiozna kada je riječ o edukacijama, a volim učiti i primjenjivati nova znanja. Gotovo sve znanje koja sam dobila odmah sam primijenila u poslovanju i marketingu, kreiranju ambalaže, svjesnosti o vlastitoj vrijednosti, kvaliteti proizvoda, balansu između privatnog i poslovnog, javnom nastupu i slično. Zahvalna sam na mogućnosti koju sam imala pri mentoriranju sa Silvijom Podoljak koja mi je pokazala koliko mogu i koliko vrijedim.

Foto: Arena Hospitality Group

U projektu sam pronašla novu motivaciju i mnogo predivnih žena poduzetnica s kojima mogu podijeliti svoje ideje. Tako je nastala i linija haljina za samouvjerenu ženu naziva Malla SG, koje ističu sve osobine samouvjerene žene, a motivi konja ručno su aplicirani na haljinu izrađenu po mjeri. Poslovna suradnja s drugim poduzetnicama iz projekta je prerasla u prijateljstvo koje njegujemo druženjima bar jednom mjesečno gdje radimo na novim idejama i širenju poduzetničkih priča. S obzirom na to da sam sudionica više projekata ovaj je poseban utoliko što je zaživio među ženama poduzetnicama i ponosna sam što sam dio njega”, istaknula je. Sandra Grgić i kreacije Malla SG dostupni su vam na Facebooku i na broj mobitela 098 921 0525.

Projekt Ženska perspektiva financira The Coca-Cola Foundation

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije