Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tvrtka Comminus novi SAP-ov partner

Igor
Sanela Majdandžić
02.02.2010.
u 12:03

Cilj partnerskog odnosa između Comminusa i SAP-a je korisnicima pružiti mogućnost iskorištavanja punog potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja i iskustva Comminusa na području poslovne inteligencije u namjeri postignuća optimalnih poslovnih rezultata.

ZAGREB – Hrvatska tvrtka Comminus d.o.o. postala je novi SAP-ov partner za područje SAP BusinessObjects rješenja. SAP je novu poslovnu godinu započeo ostvarenjem predviđene poslovne strategije i vizije usmjerene na proširenje kvalitetne partnerske mreže za područja posebnih gospodarskih interesa, priopćeno je danas iz SAP-a.

Ugovor o suradnji potpisali su direktori Krešimir Radošević i Igor Dropulić, a potpisanim ugovorom tvrtka Comminus stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja SAP BusinessObjects rješenja.

Cilj partnerskog odnosa između Comminusa i SAP-a je korisnicima pružiti mogućnost iskorištavanja punog potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja i iskustva Comminusa na području poslovne inteligencije u namjeri postignuća optimalnih poslovnih rezultata. Utvrđenim partnerskim planom Comminusa i SAP-a korisnicima će se osigurati inovativna poslovna rješenja uz najmanje troškove i najveću poslovnu korist, povećat će im se vlastite aktivnosti i poslovni potencijal, a kvalitetom suradnje zajamčiti ubrzanje isporuka i poboljšanje poslovnih procesa.

Tvrtka Comminus osnovana je 2004. godine i od samih početaka aktivno je prisutna na hrvatskom BI (Business Intelligence) tržištu, te se tijekom godina promiče u predvodnika ovoga brzorastućeg segmenta što pokazuju industrijska rješenja i korisnici kao što su One2Play, HG Spot, Nestle Adriatic, Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa, Triglav osiguranje, niz domaćih i stranih banaka, osiguravajućih kuća i maloprodajnih lanaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije