Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusić nakon puta

Turkmenistanci naručuju nove trajekte od Hrvatske?

trajekt
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
03.11.2014.
u 00:21

Interesa ima i za cestogradnju i IT sektor. No Pusić zabrinjava realizacija

Komentara 2

TH
than
01:00 03.11.2014.

Ala se ova nasetala na racun sirotinje ove drzave, a rezultat ravan nuli... Aj' na stranu ona Cile avantura, ali sto to znaci moguca narudzba, a zabrinjava ju realizacija ?!?! Znaci nema narudzbe jos, a sumnja u nase ljude ?? Pa to je prava ministrica. IT sektor ? Pa to postaje svima njima neka postapalica... Nemamo mi vise sto s IT sektorom. Drug Zoki je otisao, kako je receno u 'silikonsku dolinu' i sve sredio... U Australiji isto... A i onaj posjet Londonu ministara i Emiratima... Pa ima da procvjetamo od silnih ulaganja slijedece godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije