Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pliva, McDonald's...

Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna

poslovna žena
Foto: Thinkstock
10.04.2018.
u 12:41

PLIVA Hrvatska d.o.o., najveća farmaceutska tvrtka u južnoj Europi i hrvatski treći najveći izvoznik, zapošljava na 3 pozicije

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija, jedna od vodećih svjetskih proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, proširuje svoj tim na području Trnovca, Zlatar Bistrice i Gornje Vrbe te zapošljava na 3 pozicije! Poslodavac traži radnika u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž), osobu zainteresirane za obuku za radno mjesto šivača (m/ž), šivača (m/ž). Ako vas zanima rad u okruženju u kojem možete pokazati Vaše sposobnosti - samoinicijativnost, odgovornost i kreativnost, prijavite se ovdje.

Q Experience, mlada tvrtka s ambicioznim planovima, traži komunikativne, poduzetne i ambiciozne ljude. Trenutno ima otvoren natječaj za radno mjesto: specijalist u službi za korisnike (m/ž). Ukoliko odlično znate njemački, poljski ili francuski jezika u govoru i pismu, imate srednju informatičku pismenost, komunikativni ste i skloni timskom radu, možda je ovo vaš posao snova. Očekuje vas rad  u modernom uredu, u ugodnom i poticajnom radnom okruženju. Detalje pogledajte ovdje.

Ziegler d.o.o., tvrtka koja se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, održavanjem, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i vatrogasne opreme, u Zagrebu traži djelatnike za 2 radne pozicije. Projektant - elektroinženjer (m/ž) i voditelj prodaje (m/ž), top su poslovne ponude trenutno otvorene za prijave. Detalje pogledajte na linku.

Strojogradnja Hudek d.o.o. traži električara/mehatroničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Radni zadaci uključuju provedbu ožičenja dijelova u montažnoj sklopnoj opremi, izvođenje radova prema EPlan crtežima, a poslodavac nudi i posebne pogodnosti - kolektivni godišnji odmor, potpunu naknadu za javni prijevoz ili automobil te službeni mobitel.  Očekuju vas i stimulativna primanja. Prijavite se putem brze prijave!

PLIVA Hrvatska d.o.o., najveća farmaceutska tvrtka u južnoj Europi i hrvatski treći najveći izvoznik, zapošljava na 3 pozicije! Supervizor strojarskog održavanja (m/ž), inženjer strojarskog održavanja (m/ž), stručnjak/viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž), pozicije su koje su vam na raspolaganju. Ukoliko želite raditi u poticajnoj okolini i farmaceutskoj tvrtki s međunarodnim poslovanjem, priključite se timu. Sve uvjete natječaja potražite na linku.

Talentor Hrvatska, za klijenta - Orada Adriatic d.o.o., zapošljava specijalista nabave zamrznutog asortimana (m/ž) u Kukuljanovu. Službeni mobitel, laptop i vozilo u svrhu obavljanja poslovnih putovanja, očekuju vas na ovom poslu, a prijavite se možete ukoliko imate trogodišnje iskustvo u poslovima nabave i trgovanju te imate VŠS/VSS (ekonomija ili srodni društveni smjerovi). Svi detalji su na linku.

Oglasnik d.o.o. zapošljava Traffic Managera / IT Specialista (m/ž) za rad u Zagrebu! Osim tiskanih izdanja (Oglasnik, Auti.hr i Magazin Nekretnine), Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: oglasnik.hr, posao.hr, edukacija.hr i auti.hr. Ukoliko imate iskustvo u Google Adsense-u, znanje korištenja Google Analytics-a na naprednoj razini, iskustvo u Google Adwords oglašavanju te poznajete kreiranje i vođenje kampanja na Facebook-u ovaj bi vas posao mogao zanimati i imate priliku dokazati se u jednoj od vodećih medijskih grupacija u Hrvatskoj. Pogledajte sve uvjete natječaja i prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Montecristo Zagreb d.o.o., dio je međunarodne grupe Montecristo, koja je s lancem trgovina Modiana prisutna u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Trenutno ima otvoreno radno mjesto za voditelja programa računovodstva i financija(m/ž) u Zagrebu. Kvalifikacije koje se očekuju od vas su minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanje zakona iz područja računovodstva, poreza i financija, poznavanje robnog knjigovodstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno korištenje MS Office-a (Excel, Word, Powerpoint). Prednost imaju kandidati koji poznaju rad u programu Navision te oni koji imaju položen ispit za ovlaštenog računovođu. Prijavite se ovdje.

McDonald's traži 5 izvršitelja/ica za rad u restoranu te 20 studenata za istu poziciju u Rijeci! Otvoreni ste za usvajanje novih znanja i vještina? Uz to ste odgovorna, fleksibilna osoba sklona timskom radu? Pridružite se najvećem lancu restorana brze usluge u svijetu, koji broji više od 33.000 restorana! Prijavite se do 22.04. putem brze prijave! Sretno!

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija sa više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, koja je snažan položaj na tržištu postigla u poslovima u pomorskom, zračnom i cestovnom prijevozu, pojačava svoj tim. Traži Project managera (m/ž) u Svetoj Nedelji. Poslodavac nudi poslovni izazov na području projektnog vođenja u segmentu skladišne logistike u uspješnom međunarodnom poduzeću, sudjelovanje u izradi projekata u globalnom okruženju s timom odličnih, proaktivnih ljudi. Više informacija pogledajte na linku.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:38 12.04.2018.

Jesenti milu bigulicu, mi smo prvorazredni snobovi. Nekad smo govorili o radnim mjestima, a sada o "pozicijama". Pa tko hoće neka ide na neku od triju "pozicija" ponuđenih u Boxmarku. Imat će plaću iz snova - čak 2600 kuna neto za 50 do 60 sati rada na tjedan. Sretno i mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije