Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Evo koji poslodavci traže radnike i koje uvjete nude

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.5.
21. travnja 2020. u 13:13 2 komentara 392 prikaza
Posao/Ilustracija
Foto: GettyImages

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Posao ponuda poslova Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna na tržištu rada

Pliva traži višeg menadžera u globalnoj nabavi Source2Contract (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.4. Potrebna je visoka stručna sprema relevantnog usmjerenja, poželjno ekonomija ili pravo, višegodišnje iskustvo u nabavi, uključujući iskustvo u pregovaranju i ugovaranju. Poželjno je poznavanje farmaceutske industrije, izražene organizacijske vještine i sposobnost vođenja projekta te izvrsne komunikacijske vještine na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator plana (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Prijavite se najkasnije do 30.4. Potrebni su uvjeti: srednja stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada su HACCP i ISO normama, poznavanje rada u MS Office programima, znanje engleskog u jeziku i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Potražite više i aplicirajte ovdje.

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.5. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnjaka u Odjelu razvoja investicija i upravljanja imovinom/ Inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, relevantno radno iskustvo, znanje engleskog u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje skladišno distributivnog poslovanja. Prijavite se.

Dok – Ing d.o.o. zapošljava na poziciji planer (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi operativnih planova proizvodnje, kooperacije i kontrole, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih operativnih planova te koordinacija zauzetosti kapaciteta i ostalo. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkih znanosti, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje kapaciteta i tehnologija. Prijavite se putem linka.

Posao ISTRAŽIVANJE Gotovo polovica zaposlenih Hrvata ne strahuje od zaraze koronavirusom na radnom mjestu

Croatia osiguranje d.d. traži agenta za teleprodaju (m/ž). Mjesto rada: cijela Hrvatska. Radi se od kuće. Posao se sastoji od prezentacije i prodaje osiguranja putem telefona, podrške internetskoj prodaji, ažuriranja baze podataka te pokretanja inicijative za poboljšanja usluge. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje MS Office sustava. Rok prijave je 26.4. Prijavite se putem linka.

Thermia traži komercijalnog referenta (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 14.5. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku prodaju, provođenje prodajnih aktivnosti u svrhu ostvarivanja planova i bonusa, pregovaranje o uvjetima s kupcima, ugovaranje novih kupaca i slično. Poslodavaca nudi primjerenu osnovnu plaću i bonuse po ostvarenim ciljevima. Nudi se mogućnost napredovanja. Prijavite se ovdje.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju te Zagreb i okolicu. Rok prijave je 9.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

posao Ponuda poslova Tražite posao? Ovo su tvrtke kojima su potrebni radnici

Digitalni klik d.o.o. zapošljava na pozicijama Mid/ Senior .Net developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 16.5. Aplicirajte.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.https://www.posao.hr/oglasi/werksleiter-m-f-d/684783/
 

ŠTO NOVO ZNAMO O KORONAVIRUSU
Molekularna biologinja iz Infektivne bolnice: Nema dokaza da se virus širi aerosolom
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • Avatar KimberlyAI98
    KimberlyAI98:

    w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

  • Avatar DorothyAO91
    DorothyAO91:

    w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b