Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMANJE

Todorićev Agrokor dao najbolju ponudu za Mercator

Ivica Todorić
Boris Ščitar
10.02.2010.
u 15:39

Prema izvorima slovenskog lista Dnevnik.si, Agrokor je za dionicu Mercatora ponudio znatno višu cijenu od trenutačne na burzi, koja se kreće oko 166 eura.

Agrokor Ivice Todorića dao je najbolju ponudu za kupnju slovenskog Mercatora, znatno višu od fondova privatnog kapitala koji su dobili poziv od banaka, piše slovenski Dnevnik.si. Agrokor je, prema izvorima ovog lista, za Mercatorovu dionicu ponudio cijenu koja je bitno viša od trenutačne na burzi, koja se kreće oko 166 eura, uz mogućnost rasta koji će sigurno izazvati najavljena prodaja Mercatora.

Dnevnik piše da se dogodilo ono čega su se “uprava Mercatora i njeni zaposleni, slovenska prehrambeno-prerađivačka industrija i važan dio politike najviše bojali - najbolju ponudu za vlasnički ulazak u Mercator dao je Agrokor“.

Ključne riječi

Komentara 23

DR
dreamteam
17:14 10.02.2010.

Evo jos za malo kupit cemo Sloveniju.Da smo pametni pa da ne trcimo u EU i da povratimo sav ukradeni novac, mogli bi kupiti Grcku a onda Spaniju i tako dalje...

VL
vladorust
18:18 10.02.2010.

\" Evo jos za malo kupit cemo Sloveniju.Da smo pametni pa da ne trcimo u EU i da povratimo sav ukradeni novac, mogli bi kupiti Grcku a onda Spaniju i tako dalje...\" Ha ha ha ha, super fora, samo stoo niste. Ha ha ha ha, rvacka rvacka ha ha ha

OB
-obrisani-
17:02 10.02.2010.

A gdje su nestali svi oni janezi sto su cijelo ljeto visili ovdje. Koliko se sjecam moje prognoze su se obistinile Slavni Mercator je na koljenima. Slovenci placaju kaznu za Hrvatsku blokadu ! Kolo srece se okrece !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije