Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HGK

Tko će od ova četiri kandidata biti Vidoševićev nasljednik?

HGK
Marko Lukunić/PIXSELL
25.02.2014.
u 12:53

Bira se između Luke Burilovića, Vladimira Ferdeljija, Zlatka Hodaka i Damira Kuštraka.

Upravni odbor Hrvatske gospodarske komore predložio je Skupštini da o novom predsjedniku HGK-a za iduće četverogodišnje razdoblje odluči između četiri kandidata -  Luke Burilovića, Vladimira Ferdeljija, Zlatka Hodaka i Damira Kuštraka, priopćeno je iz HGK.

Luka Burilović je predsjednik Uprave Sladorane Županja, Vladimir Ferdelji predsjednik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA) i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Zlatko Hodak je  predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog klastera konkurentnosti automobilskog sektora, a Damir Kuštrak je izvršni potpredsjednik za izvozna tržišta koncerna Agrokor.

Četiri odabrana kandidata od njih 15 koliko ih je obavilo razgovor s Upravnim odborom, svoj će program predstaviti na sjednici Skupštine HGK, kada će se i birati predsjednik. Iako  prema statutu predsjednik može profesionalno ili volonterski obavljati ovu funkciju, sva četiri su se izjasnila da žele to obavljati profesionalno.

>>Sabina Škrtić: HGK više neće biti talac pojedinca

>>Novi statut nije donesen, HGK ukinuo komorski doprinos

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:54 25.02.2014.

Dajte Ferdeljiju šansu!

SL
slavonac555
21:06 26.02.2014.

Gospodo, smatram da može voditi HGK gosp. Luka Burilović, jer je čovijek od poštenja,reda i rada. Menađer je dugi niz godina vodi tvrtke uspješno i sve su u dobitku. Burilović je favorit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije