Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

T- HT preoteo financijskog direktora Telekom Austriji

Dino Dogan je bio i glavni direktor za financije i član uprave hrvatskoga mobilnog operatora VIPneta, podružnice Mobilkoma Austria AG stekavši prethodno deset godina radnog iskustva na rukovodećim mjestima u Alcatelu
11. ožujka 2011. u 12:28 3 komentara 7 prikaza
Dino Dogan, novi član uprave HT-a
Foto: Arhiva VL

T-Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje da je Jürgen P. Czapran dao ostavku na mjesto člana uprave HT-a d.d. i glavnog direktora za financije. G. Czapran napustit će HT krajem ožujka 2011. da bi preuzeo funkciju u Deutsche Telekomu.

Na mjestu člana uprave i glavnog direktora za financije naslijedit će ga dr. Dino Dogan, koji će se Grupi pridružiti 1. travnja 2011.

Dr. Dogan (48) donosi značajno iskustvo u telekomunikacijskoj industriji koje je stekao obnašajući funkciju glavnog direktora za financije i člana uprave Mobilkom Austria AG od kolovoza 2009. U 2010. preuzeo je i ulogu glavnog direktora za integraciju u pripajanju Mobilkoma Austria AG Telekomu Austria AG. Prije odlaska u Mobilkom Austria AG, od srpnja 2003. do srpnja 2009., dr. Dogan bio je glavni direktor za financije i član uprave hrvatskoga mobilnog operatora VIPneta, podružnice Mobilkoma Austria AG, stekavši prethodno deset godina radnog iskustva na rukovodećim mjestima u Alcatelu.

 Ivica Mudrinić, predsjednik uprave i glavni izvršni direktor, izjavio je sljedeće:

– Jürgen Czapran imao je važan doprinos u očuvanju T-HT-ova vodećeg položaja u razdoblju velikih promjena u kojima je Grupa uspješno okončala svoju inicijalnu javnu ponudu dionica, ponovno integrirala T-Mobile u HT i suočila se sa sve jačom konkurencijom na tržištu. Zahvaljujemo mu na doprinosu koji je dao T-HT-u i želimo mu sve najbolje u budućnosti.

Dr. Dino Dogan bit će naš novi glavni direktor za financije čije će nam međunarodno iskustvo i poznavanje hrvatskog tržišta telekomunikacija biti od velike vrijednosti u godinama koje dolaze.

Elipso

  • ordinaryhandsome:

    E pa nadamo se da će i plaćanja računa od strane T-HTa prema van onda bit tema rasprave i poštovanja valuta hehe To bi već bila neka vijest.. lol Ima tu toga još al spava mi se, danke. Point taken. ... prikaži još!n. ps: možete početi s pritiscima na HAKOM u svezi snizivanja BOLESNO VELIKE pretplate u fixnoj telefoniji za start dok se nekome prije ne popale lampice o.. jel :)

  • ordinaryhandsome:

    100€ (pričamo o nettu) godišnje za čistu spojenost u mrežni sustav je previše majne damen und herren. Osobito u zajednici gdje je narod financirao instalacije optičkih kablova, ne baš vi, DT, ni goverment al nema veze to. Još. Pitanje je ... prikaži još!e zašto je odjednom, zadnjih 10+ god ista sa 11€ /80kn(što je ionako pretjeranih 100KW struje godišnje) skočila na 100€/720kn ustvari odnosno na 0,9 GW - po korisniku zamisli? Imam još te HPTove račune kao \"poziv\" na ovo. Samo zbog promjene uprave ili vlasnika? Vrlo dobro. To je dobar argument. To je u zadnjih 10 godina dakle oko 900€ logične refundacije po korisniku, a po miijun, dva korisnika oko ukupno 1-1,8 milijarde eura nacionalne izigranosti na pretplati. Pa znate kaj: s obzirom da vas to \"ne dira\" preveč, osobno ću se pozabavit ovime. Ali u Erin Brockovich stilu. Zbog pravde. To voli EU. I kad već održavate sastanke o pomoći \"građanstvu\" u HUPu na temu kruha i mlijeka, baš je zanimljivo da se niste zabavljali ovom pravom (filozofskom) režijom. \"Samo nazovi\" kažete? Ajme, baš očem!

  • zorana trifunović:

    i to je nova fora za prisluškivanje ne moraju više prisluškivat telefone nego mobitele zato kriminalci mijenjaju kartice non stop da im ne uđu u trag