Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svoje povoljno putovanje planirajte već danas

diners
Diners
PR
Autor
PR članak
13.12.2010.
u 08:00

Oni koji privatni ili poslovni paket kartica zatraže do 31. prosinca 2010. ne plaćaju upisninu i članarinu za prvu godinu članstva

Paket Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines privatnih ili poslovnih kartica pravi je izbor za sve koji rado putuju jer povezuje prednosti obje kartice - raširenost Visine prihvatne mreže u inozemstvu i na internetu te povoljne obročne kupnje Dinersom u Hrvatskoj.

Zajedničko im je da njihovi korisnici skupljaju milje u Miles & More programu koje mogu iskoristiti za nagradne zrakoplovne karte, besplatni hotelski smještaj i druge pogodnosti. Pritom svakih 5 kuna plaćenih Dinersom korisniku donosi 1 milju, dok svakih 7 kuna Visom plaćenih u inozemstvu.

Korištenje Diners kartice omogućuje i povoljne obročne kupnje bez kamata, i to na više od 15.000 prodajnih mjesta, kao i potrošački zajam do 60 rata.  Članovi Dinersa mogu koristiti i druge pogodnosti kao što su besplatne usluge Airport Lounge salona u 323 zračne luke širom svijeta, uključujući i Zračnu luku Zagreb.

Oni koji privatni ili poslovni paket kartica zatraže do 31.prosinca 2010. ne plaćaju upisninu i članarinu za prvu godinu članstva, a mogu osvojiti i 2500 milja dobrodošlice. Dovoljno je do 28. veljače 2011. ostvariti jednu kupnju koja donosi jednu milju. Pritom kupnje od 1. prosinca 2010. do 28. veljače 2011. korisniku donose dvostruke milje.

Više na www.diners.com.hr i www.erstecardclub.hr.

Želite prijaviti greške?