Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor

Švicarska tvrtka koja radi za automobilsku industriju dolazi u Varaždin

Biškupec: Varaždinski gradonačelnik Čehok obišao radove u Sajmišnoj ulici
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
09.10.2020.
u 11:04

- Prodajom zemljišta ostvarujemo naše planove pretvaranja Brezja u regionalno najveću gospodarsku zonu s pretežito informatičkim tvrtkama - rekao je gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok.

Potpisan je ugovor o kupoprodaji 7500 četvornih metara zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje kod Varaždina. Poslovni objekt površine 2000 kvadrata sagradit će TD Adimo iz Zagreba, informatička tvrtka, koje svoje poslovanje veže uz uslužne djelatnosti i trgovinu vodećih svjetskih tvrtki automobilske industrije, članica švicarske poslovne grupacije Emil Frey.

 - Interes investitora za Brezje je velik, pa ćemo i dalje nastaviti sa stavljanjem na raspolaganje i prodajom zemljišta čime ostvarujemo naše planove pretvaranja Brezja u regionalno najveću gospodarsku zonu s pretežito informatičkim tvrtkama - rekao je gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok

S obzirom da je ulaganje veće od pet milijuna kuna, investitor je ostvario pravo na poticaje koje dodjeljuje Grad za nove investicije. U tijeku je izgradnja servisne prometnice koja je sufinancirana sredstvima iz EU, a uskoro se, najavljuju u Gradu, očekuje i početak izmještanja bala otpada i sanacija terena. 

Komentara 2

BE
Beskucnik
18:15 09.10.2020.

Opet bu che v lepoglavu , isel , informaticka firma treba 5000 m2 , to bu nekj kak ti gvogle vu Dublinu

ZV
zvezdomor
12:16 09.10.2020.

I ja radim za autoindustriju-bacam čavle po cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije