Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilej koprivničke prehrambene kompanije

Svakom radniku 750 kuna za 75 godina Podravke

Koprivnica: Proizvodni pogoni tvornice Podravka
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
27.09.2022.
u 19:55

Osim toga, Podravka nije zaboravila ni svoje umirovljenike i radnike koji imaju pravo na jubilarnu nagradu te je povodom 75. obljetnice i za njih pripremila posebne poklon pakete

U povodu 75 godina poslovanja Podravka će svim zaposlenicima u listopadu isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna, priopćeno je danas iz koprivničke prehrambene kompanije.

Umjesto proslava i domjenaka u ovim izazovnim vremenima, uprava Podravke na ovaj se potez odlučila kako bi zahvalila svakom zaposleniku ponaosob, jer upravo su zaposlenici pokretači uspjeha te nositelji tradicije koja se prepoznaje na pet kontinenata i u više od 70 zemalja svijeta. Podravka proizvodne i trgovačke podružnice ima u 17 država, a proizvode pod brendovima Vegeta, Lino, Lino Lada i Dolcela.

Osim toga, Podravka nije zaboravila ni svoje umirovljenike i radnike koji imaju pravo na jubilarnu nagradu te je povodom 75. obljetnice i za njih pripremila posebne poklon pakete proizvoda.

- Ovu obljetnicu želimo obilježiti na način primjeren vremenu i izazovima s kojima se naši sugrađani suočavaju, pogotovo kada se radi o kućnim budžetima. Stoga, 75. obljetnicu nećemo obilježavati proslavama. Umjesto toga, svim radnicima Podravke i Mirne isplatit ćemo jednokratan dodatak na plaću od 750 kuna. Na taj način želimo im zahvaliti na predanom radu, trudu, energiji i znanju kojega svakodnevno ulažu kako bi Podravka bila ovako uspješna internacionalna kompanija", poručila je predsjednica uprave Podravke Martina Dalić.

>> VIDEO Poskok ušao u pogon tvrtke u Solinu: Ugrizao radnika, no jedna stvar ga je zaštitila

 

Komentara 3

MI
minolta
21:03 27.09.2022.

jel to u prosjeku svatko dobio 750 :D

DU
Deleted user
20:40 27.09.2022.

Pa to je skoro 100 eura. Sreći nema kraja.

ST
stefj
20:04 27.09.2022.

He, he Podravka... Za svaku nabavu zove se i intervenira u upravi, uvijek netko ima nekog svog... A najgore od svega, da li su oni svjesni da pregovaraju s Ruskom kompanijom? S Yandexom? Konzultanti se križaju tamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije