Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Sv. Katarina pacijente prevozi zrakoplovima

Riječ je o konceptu jedinstvenom u Europi, koji će omogućiti otvaranje prema pacijentima iz cijele Europe, sjeverne Afrike uključujući i sjeverni dio Iraka i Saudijske Arabije
24. rujna 2015. u 07:00 2 komentara 492 prikaza
Bolnica sv. Katarina
Foto: Matija Topolovec/Pixsell

Specijalna bolnica Sveta Katarina i zrakoplovni operator Air Pannonia koji se bavi sanitetskim prijevozom bolesnika potpisali su jučer ugovor o suradnji, temeljem koje će pacijentima bolnice na raspolaganju biti usluge zračnog prijevoza. Riječ je o konceptu jedinstvenom u Europi, koji će omogućiti otvaranje prema pacijentima iz cijele Europe, sjeverne Afrike uključujući i sjeverni dio Iraka i Saudijske Arabije.

– Ovom suradnjom pacijente potpunoi lišavamo brige o putovanju. Kad su posrijedi neki zahvati, možemo jamčiti pacijentima da će na liječenje krenuti ujutro, a navečer biti u svom krevetu –ističe Dragan Primorac, predsjednik upravnog vijeća Sv. Katarine.

Dodaje da je suradnja uslijedila nakon što su se riješili preduvjeti za razvoj medicinskog turizma. Naime, uz to što je nastavno središte dvaju medicinskih fakulteta i partner s Unfallkrankenhaus Berlin, Sv. Katarina napravila je iskorak prema međunarodnom certifikatu, pridruživši se lani prestižnoj obitelji ‘The Leading Hospitals of the World’.

>>Bolnica Sv. Katarina najveća privatna investicija u zdravstvo

Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess
objavila fotku
Kakva baka! Bivša Mamićeva supruga (49) pokazala liniju u badiću, javile joj se Nina Badrić i Ivana Vida
Argeta Junior
ZABAVNO I UKUSNO
Ovo su tri ukusna ljetna međuobroka koji će oduševiti vaše mališane
  • majalola:

    koliko košta ljecenje u toj bolnici?!

  • ante.oreskovic75:

    Zašto tako radite?Zar nemamo vladu i ministra?Dajte im priliku da i kod vas naprave kaos.Baš ste nemoguče desničarski neznalice.Ali ipak vam Hvala n svemu što radite!