Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nelikvidni

Standard&Poor's snizio kreditni rejting ZG Holdingu

zagrebački holding
Patrik Macek/PIXSELL
28.11.2012.
u 10:34

U svom priopćenju navode kako je negativna ocjena uvjetovana velikim brojem zaposlenih te troškovima goriva koji nisu u potpunosti pokriveni

Kreditna agencija Standard&Poor's snizila je rejting ZG Holdingu za dugoročno zaduživanje s BBB- na B+ uz negativne prognoze. 
U svom priopćenju navode da je negativna ocjena uvjetovana velikim brojem zaposlenih te troškovima goriva koji nisu u potpunosti pokriveni. 

ZG Holding prema mišljenju S&P-a nije uspio održati likvidnost prema prethodnoj analizi agencije. 

Nisu dovoljno napredovali u pronalasku rješenja za jačanje svoje likvidnosti. 

No, u agenciji su sigurni kako će Grad Zagreb, stopostotni vlasnik Holdinga, dati pravovremenu i učinkovitu potporu u slučaju financijske nužnosti. 

Komentara 6

AP
ApolloKrid
12:21 28.11.2012.

Da, da, zato kad dođe Bernardić u holdingu će cvasti ruže te će baš on pročistiti hercegovačko-bosanski banditski klan. Možete mislit.

DU
Deleted user
12:43 28.11.2012.

TAJNI SASTANAK Bankari ne dopuštaju rušenje cijena nekretnina jer bi im se smanjila dobit

Avatar puky
puky
11:31 28.11.2012.

... još jedan os velikih uspjeha komunista ... bravo drugovi ... bitno je da "ugušite" bandića pa makar sve propalo ... isto tako je bitno da milanović čačić, linić i pusićka zadovolje svoje manije i opsjednutosti pa makar svi ostali bez posla i kruha ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije