Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
profesionalni napredak

SPAR Hrvatska od početka godine zaposlio 564 radnika, povećao plaće

SPAR
Ivica Galovic/PIXSELL
21.05.2018.
u 12:26

U priopćenju se navodi i da su od početka poslovanja u Hrvatskoj vlasnici SPAR-a uložili 500 milijuna eura i za plaće isplatili dvije milijarde kuna.

SPAR Hrvatska zaposlio je od početka ove godine 564 nova djelatnika, pa sada ima ukupno 4.600 zaposlenika, pri čemu je njihova prosječna plaća povećana za 9,54 posto, izvijestio je u ponedjeljak taj trgovački lanac.

U priopćenju se ističe da je to povećanje plaće jedno od najznačajnijih u hrvatskoj maloprodaji.

Uz to, SPAR, koji u Hrvatskoj ima 106 poslovnica u 12 gradova, najavio je otvaranje novih radnih mjesta.

„Rastom plaća i ulaganjima u razvoj ljudskih resursa želimo biti prepoznati kao poželjno mjesto za rad i profesionalni napredak. Svim našim zaposlenicima nudimo i niz dodatnih benefita, kao što su doškolovanja, treninzi te kontinuirane prilike za napredovanje“, poručio je, među ostalim, u priopćenju Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

U priopćenju se navodi i da su od početka poslovanja u Hrvatskoj vlasnici SPAR-a uložili 500 milijuna eura i za plaće isplatili dvije milijarde kuna.

Na hrvatsko tržište SPAR je ušao 2005. i u 13 godina izgradio snažnu poziciju jednog od najznačajnijih trgovačkih lanaca u zemlji i drugog najjačeg trgovca u Zagrebu, zaključuje se u priopćenju.

Komentara 3

VE
veckovinkovci
13:24 21.05.2018.

Spar zaposlio toliko djelatnika kao i bivsa BILLA ALI PRVO SU NEKE TRGOVKINJE MORALE PROCI NEDJELJNO CISCENJE PUSKI DA SE VIDI HOCE LI MOCI RADITI NA BLAGAJNI ILI KANCELARIJI PREPOZNAJETE LI SE KRASNE DAME POD !!!!!,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije