Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK UPRAVE

Slavko Ledić nakon Konzuma ide na čelo Kraša

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
12.05.2020.
u 15:44

Izazov nove uprave bit će realizacija ogromnog potencijala kompanije kroz jačanje učinkovitosti distribucijskih kanala, otvaranje novih tržišta, povećanje operativne efikasnosti i produktivnosti te osuvremenjivanje postojećih kapaciteta.

Slavko Ledić, kojemu još tri dana traje mandat čelnika Konzuma, od 16. svibnja preuzima poziciju predsjednika uprave Kraša, priopćili su iz te kompanije. Dosadašnju čelnik Kraša Damir Bulić prelazi pak na mjesto člana uprave.

- Siguran sam da ću dati doprinos u realizaciji svih potencijala, koje ova kompanija nedvojbeno ima. Cilj nam je Kraš postaviti na mjesto vodeće konditorske industrije regije, a to ćemo postići unaprjeđujući i modernizirajući poslovne procese te održavajući i razvijajući sve vrijednosti na kojima Kraš temelji svoju uspješnu povijest dugu gotovo 110 godina. Fokus mog rada bit će na povećanju proizvodnje i prodaje, odnosno jačanju pozicije Kraša na postojećim tržištima i širenju na nova, a sve na temelju vrhunske kvalitete, duge tradicije i izgrađene prepoznatljivosti Kraševih brendova i proizvoda - izjavio je Slavko Ledić.

Vodstvo Kraša radi na daljnjoj prilagodbi poslovanja u kontekstu posljedica ovih izazovnih vremena, kao i na razvijanju planova za različite buduće scenarije i razine utjecaja krize na poslovanje kompanije, industrijski sektor te gospodarstvo u cjelini. Uz to, među prvim koracima novog predsjednika uprave bit će dubinska analiza poslovanja, koja je u cilju izrade plana restrukturiranja i daljnjih ulaganja već započeta krajem prošle godine, poručuju iz kompanije.

Izazov nove uprave bit će realizacija ogromnog potencijala kompanije kroz jačanje učinkovitosti distribucijskih kanala, otvaranje novih tržišta, povećanje operativne efikasnosti i produktivnosti te osuvremenjivanje postojećih kapaciteta. Najveća vrijednost Kraša i dalje će, tvrde, biti njegovi radnici, a Kraš će i dalje biti jedan od ključnih aktera hrvatskog gospodarstva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LauraEE79
LauraEE79
01:49 13.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije